Inaktiv platsannons

Chef Internservice i Hässleholm

Om tjänsten

Tillsvidare heltid
 
Inom Logistik & Varuförsörjning arbetar vi efter visionen ”Fulla hyllor, Varje dag, Året om”. Detta innebär att vi ska stärka våra butikers konkurrenskraft genom att kostnadseffektivt säkra fulla hyllor varje dag, året runt. Detta uppnås genom ett säkert arbetssätt, kommersiellt tänkande, en miljömässig hänsyn och en helintegrerad syn på varuflödet.  
 
På Lagerterminalerna i Hässleholm arbetar cirka 300 lagermedarbetare inom sortimentsområdena Kolonial, Kylt & Fryst och Special i en terminalverksamhet som pågår dygnet runt. Även på tjänstemannasidan arbetar cirka 400 personer, fördelat på affärsområdena Bergendahls Partihandel, Bergendahls Sortiment, City Gross Detaljhandel och City Gross E-handel. 
 
Vi söker nu en Chef Internservice inom Partihandel, med ansvar för Reception, Kontorsservice, Fastighets-service och Kontorsstäd. Positionen är en heltidstjänst som är förlagd på dagtid. 

Dina arbetsuppgifter
Som Chef för Internservice innebär det att du operativt leder och fördelar arbetet för medarbetarna inom området. Du upprätthåller samt utvecklar rutiner och processer för att göra verksamheten så optimal som möjligt. Du ansvarar också för att planera arbeten såsom service och förebyggande underhåll vad gäller ditt ansvarsområde.  
 
Du har ansvar för samtliga personalrelaterade frågor för din grupp och du rapporterar till Teknisk chef.   

Din bakgrund
Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av ledarskap. Vi ser att du har relevanta teoretiska kunskaper, minst motsvarande gymnasieutbildning, gärna kompletterad med påbyggnadsutbildning inom service och/eller Facility Management. Du är en god datoranvändare och har goda kunskaper i Microsoft office. Du talar och skriver obehindrat på svenska. 
 
Du har ett brinnande intresse för ledarskap och service samt förmågan att arbeta efter uppsatta mål. Genom ditt ledarskap ska du utveckla och inspirera dina medarbetare för att få dem att växa. Du är kommunikativ och använder dialog som ett verktyg till medarbetarutveckling. Som ledare är du prestigelös, lyhörd, tillgänglig, synlig i verksamheten och agerar som ett gott föredöme för medarbetarna. Som person är du trygg, självgående, ansvarstagande, positiv och entusiastisk. 
 
Du sätter säkerheten först och bidrar aktivt till att utveckla arbetsmiljöarbetet.  
 
Vi strävar efter att vara en mångkulturell koncern med stor mångfald, varför vi gärna ser sökande med olika bakgrund, kön och ålder. 

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Det är viktigt för oss att du är samstämmig med dessa värderingar och har dem som utgångspunkt i arbetet.

- Vi skapar vinst som ger oss resurser
- Vi är nytänkare som vågar vara annorlunda
- Vi tar socialt ansvar och värnar om vår omvärld
- Vi söker kontinuitet och präglas av långsiktighet


Din ansökan
Välkommen med din ansökan senast 31 mars 2019!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Hässleholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej