Inaktiv platsannons

Förrådsarbetare i Frövi

Om tjänsten

Tänk om du kunde gå till ett jobb där säkerheten kommer först?

BillerudKorsnäs Frövi tillverkar ca 270 000 ton sulfatmassa årligen i sulfatfabriken i Frövi med tillhörande kemikalieåtervinning och är en del av vår integrerade massa- och kartongproduktion i Frövi/Rockhammar. Hela volymen sulfatmassa används internt för tillverkning av förpacknings- och vätskekartong på vår kartongmaskin i Frövi beläget strax norr om Örebro.

Om tjänsten
Du kommer att ingå i vårt förrådsteam, där din uppgift blir att stötta främst underhålls- och driftavdelningen för att bidra till ett drift-/säkerhetsarbete i världsklass. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är förråds- och materialhantering så som godsmottagning, kontroll av ankommande gods, materialutlämning, inventering samt att tillse att lagda reservationer levereras inom önskad tid. Centralförrådet ansvarar även för posten samt har en skyltverkstad. Viss hantering av kemikalier och farligt gods förekommer i arbetet. Du kommer arbeta med administration av material och reservdelar i vårt inköps- och underhållssystem Maximo. Arbetsgruppen tillämpar arbetsrotation för ökad kompetens och flexibilitet samt ansvarar gemensamt för att upprätthålla en god ordning på förrådet.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid och dagtid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning med relevant inriktning så som logistik, teknik eller produktion och/eller motsvarande erfarenhet av förråds-/lagerverksamhet.
Tidigare erfarenhet av arbete inom spedition är meriterande.
Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift behövs för yrkesutövningen.

I tjänsten ingår truckkörning, B-körkort är därför ett krav och truckkort är meriterande. 

Vi ser det även meriterande om du har kunskap om processteknisk utrustning och material, erfarenhet från industriellt underhåll samt erfarenhet av arbete i pallställ/ställagesystem.

Personliga egenskaper
För att lyckas i tjänsten behöver du vara noggrann, serviceinriktad samt ta ansvar och egna initiativ. Då du kommer stötta medarbetare internt så väl som leverantörer och kunder är det viktigt att du är lyhörd, prestigelös och samarbetsvillig. Du har en god förmåga att arbeta både i grupp och självständigt. BillerudKorsnäs sätter säkerhet högst upp på agendan och du måste därför ha ett högt säkerhetstänk.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej