Inaktiv platsannons

Chef Teknik i Frövi

Om tjänsten

Tänk om du kunde leda utvecklingen mot en hållbar framtid?

Som Teknikchef ansvarar du, i samarbete med övriga avdelningar, för att utveckla den tekniska statusen i våra två fabriker i Frövi och Rockhammar. Du kommer att leda en större avdelning om 40 personer, med tre underställda chefer. Ansvarsområdet omfattar projekteringsarbete, dokumentationshantering, processteknik och systemteknik. Under senare år har vi investerat mellan 200 och 300 MSek årligen i våra två fabriker. Teknikchefen ingår i företagets ledningsgrupp och fyller en viktig strategisk roll.

Om tjänsten
Leda och prioritera avdelning Teknik. Avdelningen arbetar huvudsakligen med investeringsarbete, tekniska utredningar och förbättringsarbete inom processteknik och systemteknik. Ansvara för att brukets investeringsportfölj löpande hålls uppdaterat och att inventeringsarbetet bedrivs på ett effektivt och bra sätt.
Vi arbetar med en projekthandbok, där ditt ansvar blir att se till att den fungerar effektivt i organisationen.
Du kommer också att samarbeta med övriga enheter och centrala funktioner inom koncernen.
Vi prioriterar säkerhetsarbete och en viktig del i ditt arbete kommer att vara att utveckla framtidens fabrik för ökad säkerhet. Detta gäller såväl den tekniska säkerheten som det individuella säkerhetsbeteendet.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en teknisk universitetsutbildning i botten och mångårig erfarenhet av projektarbete inom processindustrin. Du har med gott resultat verkat som ledare i många år. Ditt huvudfokus idag ligger på organisation och ledarskap, men din tekniska erfarenhet är solid.
Kunskap och erfarenhet av att leda större investeringsprojekt och processteknik inom massa- och kartongtillverkning är starkt meriterande. Erfarenhet av ekonomisk projektkalkylering är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du driven, har förmågan att ta initiativ samt genomföra och ta beslut som krävs för att nå resultat och uppsatta mål. Du har ett tydligt strategiskt tänk, ett hållbart ledarskap och en väl utvecklad kommunikativ förmåga.
För att lyckas i rollen förväntar vi oss att du har god samarbets- och organisationsförmåga, är prestigelös samt att du på ett lyhört och respektfullt sätt kan möta dina medarbetare i deras dagliga arbete.
Du hanterar engelska på ett naturligt sätt.

Övrigt
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Ingrid Engström Fabriksdirektör - +4658137600, Ingrid.engstrom@billerudkorsnas.com

Har du frågor om rekryteringsprocessen ber vi dig kontakta David Magnusson HR-Business Partner +46058137152, David.magnusson@billerudkorsnas.com
Sista ansökningsdagen är 21 April 2019, urval sker löpande.
Annonssäljare undanbedes.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej