Inaktiv platsannons

Corporate Energy Manager i Frövi

Om tjänsten Till vårt koncerngemensamma team, ”Technology & Invesments” söker vi en Group Energy Manager med syfte att övergripande ansvara för energifrågor och tillvarata energirelaterade synergier inom koncernen. Du arbetar nära våra produktionsenheter och bidrar med din expertis på energiområdet till såväl interna som externa intressenter. Möjlig placeringsort är på något av våra bruk i Sverige (Frövi, Gruvön, Gävle, Karlsborg eller Skärblacka).  

Om tjänsten

Om tjänsten
Till vårt koncerngemensamma team, ”Technology & Invesments” söker vi en Group Energy Manager med syfte att övergripande ansvara för energifrågor och tillvarata energirelaterade synergier inom koncernen. Du arbetar nära våra produktionsenheter och bidrar med din expertis på energiområdet till såväl interna som externa intressenter. Möjlig placeringsort är på något av våra bruk i Sverige (Frövi, Gruvön, Gävle, Karlsborg eller Skärblacka).  

I rollen kommer du bland annat:

Kvalifikationer
Vi ser att du har en civilingenjörsexamen med flerårig erfarenhet från energimarknad och energianvändning. Kunskap inom lagar, förordningar och skatter inom energiområdet är en förutsättning för att lyckas i rollen. Erfarenhet från processindustri och fabrikers tekniska förutsättningar med avseende på energifrågor är meriterande. Som person ser vi att du är strukturerad, systematisk, lösningsorienterad och relationsskapande samt har lätt för att bygga förtroende och inspirera andra genom din omfattande expertis inom området. 

Ansökan
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Director Corporate Technology & Investment, Linda Wit på telefon 0555-41849. Välkommen med din ansökan senast 2019-03-31, urval kommer att ske löpande.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej