Inaktiv platsannons

Senior Utvecklare, som vill bygga framtidens medieprodukter, till Bonnier News Next i Malmö

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Bonnier News Next bygger för framtiden. Vi är utvecklare, designers, affärsutvecklare och projektledare som tillsammans skapar produkterna som ska definiera morgondagens medielandskap.

Vi på Next behöver förstärka vårt team med en senior utvecklare och söker dig som har en fullstack-profil, med tonvikt på klientsidan och minst fem års arbetslivserfarenhet.

Dina arbetsuppgifter

Hos Bonnier News Next kan varje medarbetare självständigt planera och strukturera sitt arbete, och det finns stora utvecklingsmöjligheter. Här jobbar du snabbrörligt med stort eget ansvar tillsammans med smarta, roliga och prestigelösa kollegor. Vi är tolv personer i dagsläget som alla arbetar nära varandra och vi ser dig som utvecklare som en naturlig del i teamet.

Du kan omsätta användares behov i ett användargränssnitt, från kravspecifikation till fungerande webbgränssnitt och du kan utveckla en hel feature från webbdesign till serverkod. Dessutom är du med och utforskar ny teknik som Machine Learning och AI etc.

Du är med och bidrar genom att hitta nya sätt att stödja en viktig samhällsfunktion, nämligen journalistik, och du är med och transformerar branschen och hittar nya lösningar för att nå ut till människor med relevant och viktig kunskap och information.

Dina personliga egenskaper och din bakgrund

Vi tror att du är bra på att kommunicera och samarbeta med kollegor i ett tvärvetenskapligt team, och har förmåga att förstå kundens och användarens behov samt har en fallenhet för grafisk design och interaktionsdesign. Du är en problemlösare och gillar varierande arbetsuppgifter. Du är nyfiken och älskar att lära dig nya saker. De huvudsakliga teknologier vi använder, som det ser ut idag, är de som nämns nedan. Personlig lämplighet väger alltid tyngre än att bocka av varje enskild punkt.

Våra teknikval:

  • Javascript
  • CSS och HTML
  • React.js eller liknande ramverk
  • Python (och gärna Django-ramverket)
  • SQL-databaser
  • Molnbaserad miljö

Antingen ska du vara flytande i engelska i tal och skrift med svenska som andraspråk motsvarande nivå C2 eller högre eller vara flytande i svenska i tal och skrift samt kan tala engelska.

Om Bonnier News Next

Vi i Bonnier News Next analyserar trender, designar koncept, bygger prototyper och MVP:er. Vi gör experiment, utforskar nya områden och sätter hela tiden användarnas behov i första rummet. Just nu driver vi projekt inom områden som voice, e-hälsa, foodtech och intelligenta annonslösningar.

Vi sitter mitt i Malmö med utsikt över takåsarna vid Triangeln och med tågstation, restauranger och shopping utanför dörren.

Fler än tre miljoner människor läser varje dag någon av Bonnier News sajter eller tidningar. Vi är Sveriges största medieföretag med produkter som Sydsvenskan, Helsingborgs Dagblad, Dagens Nyheter, Expressen och Dagens Industri. Vi värnar om det fria ordet samtidigt som vi driver den digitala utvecklingen framåt.

Läs mer om Bonnier News Next på bonniernewsnext.se och om Bonnier News på bonniernews.se

Ansökan och kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Dfind IT. Det är till dem du vänder dig med frågor om rollen och det är de som håller all kontakt med kandidaterna under rekryteringsprocessen.

Vid frågor kring rollen som Senior Utvecklare är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Elin Bjursten på elin.bjursten@dfind.se, 0709-47 95 53.

Ansök via Dfind IT hemsida:

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej