Inaktiv platsannons

Driven annonssäljare för frilansuppdrag hos HD-Sydsvenskan i Malmö

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Driven annonssäljare med säljbolag för frilansuppdrag hos HD-Sydsvenskan

Nu söker vi på HD-Sydsvenskan en entusiastisk och affärsinriktad annonssäljare med eget säljbolag. Du har gedigen kunskap kring medieförsäljning i print- och digital media och lockas av chansen att utöka dina arbetsområden och frilansuppdrag genom att samarbeta på provisionsbasis med HD-Sydsvenskan. Alternativt är du en nyfiken, målmedveten och driven säljare med ett upparbetat affärsnätverk inom olika branscher. Du har telefonförsäljningserfarenhet, driver eget bolag idag och är lockad av att ge dig i kast med annonsmedieförsäljning. Din passion för att göra något nytt är stark och du är beredd att självständigt, disciplinerat och målfokuserat ta dig an ett frilansuppdrag som annonssäljare.

Dina frilansuppdrag hos oss

Jobbet blir en utmaning med spännande och intressanta uppdrag, bl.a. att sälja annonser till våra bilagor/tematidningar som ibladas i Helsingborgs Dagblad och Sydsvenskan. Det förekommer också annonsförsäljning till samlingssidor samt digitalt. Du arbetar främst med annonsförsäljning för nischade och ämnesinriktade bilagor med ett redaktionellt innehåll som riktar sig mot specifika målgrupper av läsare eller inom b2b. Vi har tidigare gjort bilagor på t.ex. teman; Vår i Skåne, Sommar, 55+, Bygg och Bo och Seniormässan.

Du styr ditt frilansuppdrag självständigt och utgår från ditt eget bolag lokalt, men är givetvis välkommen att samråda och bolla säljtänk och idéer över telefon eller på besök hos oss på vårt kontor i Malmö. Genom ditt frilansuppdrag ansvarar du för bilagans/tematidningens totala annonsförsäljning. Dina uppdrag är provisionsbaserade och som annonssäljare/säljbolag förväntas du fakturera din försäljningsprovision. Hur många bilagor/tematidningar som görs per år skiftar, men du kan utgå från i genomsnitt 4-6 per år. Dina idéer eller uppslag på kommande bilagor välkomnas om de är genomförbara och passar vår inriktning.

Våra kunder är allt från mindre till större företag, främst i Skåne. Genom ibladning i HD och Sydsvenskan kan du ge dina annonsörer en bra plats och möjlighet att synas i en redaktionell miljö i en dagstidnings breda räckvidd och med en branschtidnings fokus.

Vi tror att du har följande erfarenheter och egenskaper som hjälper dig att lyckas i rollen:

Vi tror att du arbetar med annonsförsäljning idag eller med andra relationsbyggande kundkontakter som har gett dig ett brett affärsnätverk inom olika branscher. Erfarenhet av annonsförsäljning i dagspress eller fackpress är ett stort plus. Vi söker dig som är självgående, driven och med en företagsanda. Du är fokuserad, disciplinerad och har en naturlig förmåga och glädje i telefonförsäljning – du vet hur du väcker intresse och slår an rätt ton hos annonskunden.

Vill du veta mer?

Har du frågor gällande detta frilansuppdrag är välkommen att kontakta Pia Jarnå, försäljningschef, tfn 0704-665636 eller

Är du intresserad?

Varmt välkommen att kontakta oss, gärna med ett bifogat brev eller CV senast den 7 april. Urvalsprocessen sker dock löpande, så skicka gärna din ansökan redan idag!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej