Inaktiv platsannons

Säljledare Färskvaror Coop Avesta

Om tjänsten

Vill du vara med på resan och göra Coop Avesta till ortens mest uppskattade butik?

Vi söker dig som har inspirationen och engagemanget för att vara med och driva, leda och utveckla vår butik. Vi ser att du som söker har ett servicetänk i toppklass samt ett brinnande intresse för mat och försäljning. Coop Avesta står inför en stor omställning med ombyggnation och modernisering. Vi söker därför dig som vill vara med på resan och tycker om att leda och arbeta under förändring.

Som person gillar du att ha många bollar i luften, arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer. Vi värdesätter att du är innovativ, serviceinriktad, kreativ och har ett stort engagemang och positiv inställning till arbetet.

Som säljledare ska du vara en förebild för dina medarbetare och tycka det är roligt att leda och motivera andra. Tillsammans med ditt team ska du varje dag erbjuda våra kunder en fräsch, inspirerande och säljande färskvaruavdelning där du är den naturliga ledaren som visar vägen framåt. För att lyckas i rollen som säljledare måste du ha lätt för att kommunicera, vara tydlig i ditt ledarskap och ha ett coachande och stöttande förhållningssätt gentemot dina medarbetare.

Du kommer arbeta aktivt med ekonomiska nyckeltal, ansvara för rutiner och arbetssätt samt följa upp försäljning gentemot budget. Erfarenhet av färskvaruarbete ser vi som ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt ök. Arbetstider på kvällar och helger förekommer.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Avesta
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Avesta | Detaljhandel | Deltidsjobb