Inaktiv platsannons

Säljare Frukt&Grönt - Coop Daglivs i Stockholm

Om tjänsten

Coop är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige, och nu söker vi en ny medarbetare till Coop Daglivs som vill vara med på resan dit!

Frukt & Grönt avdelningen på Coop Daglivs är bland dem största i hela bolaget och vi söker nu dig med ett genuint intresse för färskvaror som vill fortsätta vårda och utveckla en av dem viktigaste komponenterna i vår butik. Vi ser att du som söker har erfarenhet från butikshandel, och gärna Färskvaror/Frukt&Grönt sedan tidigare.

Som Säljare på Frukt & Grönt erbjuds du i utbyte varierande arbetsuppgifter, såsom varuplock, exponering och försäljning. Arbetet kan vara fysiskt tungt och innebär tunga lyft i högt tempo - du som söker bör inte vara rädd för att ta i. Du har även ett särskilt ansvar över Frukt & Grönt och att se till att området alltid är välfyllt, inbjudande och levande - alla dagar i veckan. Vårt mål är att du ska kunna växa i rollen och så småningom ta mer ansvar!

Utöver detta består dina arbetsuppgifter även av att:

  • Se till att varor och hyllor alltid är frontade och väl påfyllda
  • Se till att alla varor har prisskyltar på hyllorna
  • Skylta om i butiken
  • Hantera reklamationer och klagomål enlig gällande riktlinjer och på ett professionellt sätt
  • Hålla ordning inne i butiken så att allt är välstädat

Tjänsten är ett vikariat på 35 timmar i veckan, med stor möjlighet till förlängning. Vi har öppet när våra kunder vill handla, därmed kan arbetstiderna variera – dag, kväll & helg.

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb