Inaktiv platsannons

Butikssäljare Kolonial Coop Kungsgården

Om tjänsten

Vi söker dig som har inspirationen och engagemanget att utveckla vår kolonialavdelning. Du har ett stort intresse för mat, en servicekänsla utöver det vanliga, älskar att sälja och alltid överträffa våra kunders förväntningar.

Som person gillar du att ha många bollar i luften, arbeta i ett högt tempo och är duktig på att hantera stressiga situationer. Vi värdesätter att du är flexibel och serviceinriktad och har ett stort engagemang i ditt arbete. Vidare är du driven och har viljan att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

I din roll kommer du ha ett delansvar för butikens kolonialavdelning där du kommer arbeta med b.la beställningar, varuplock, gavelplanering, aktivt arbete med avdelningens ekonomi samt arbete på butikens alla avdelningar och dess förekommande arbetsuppgifter. Du ansvarar för uppföljning av försäljning mot budget och arbetar aktivt med avdelningens ekonomi. Du kommer även få stötta upp butikens övriga avdelningar vid behov. Tidigare erfarenhet av dagligvaruhandeln är mycket meriterande.

Vi vill att du har lätt för att kommunicera och har ett coachande och stöttande förhållningssätt gentemot dina medarbetare. Tillsammans skapar ni merförsäljning och inspirerar kunden till köpglädje.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 25 tim/vecka med tillträde enligt ök. Arbetstider på kvällar och helger förekommer.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kungsgården
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kungsgården | Detaljhandel | Deltidsjobb