Inaktiv platsannons

Köksbiträde till Nolbyskolan i Alingsås

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

Köksbiträde

Vi på ISS Mat och Dryck Alingsås söker köksbiträde till Nolbyskolan.

 

Trivs du med att ta ansvar och besitter en hög servicekänsla?
Är du en driven, positiv och pålitlig person? Då är du välkommen att söka tjänsten som köksbiträde till Nolbyskolan.

Du kommer att arbeta tillsammans med en kollega och gemensamt strävar ni efter att upprätthålla en hög standard i skolköket. Daglig kontakt med elever och pedagoger förekommer så vi ser helst att du trivs i den sociala miljön som arbetet för med sig.

I arbetet ingår bland annat lättare matlagning och servering.
Disk och varubeställningar ingår också i arbetsuppgifterna. Meriterande är om du arbetat med liknande uppgifter tidigare men det är inget krav.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100% och förlagt måndag-fredag med start 1/4. Sök tjänsten senast 15/3. Intervjuer sker på löpande band och kan komma att tillsättas tidigare.

Har du frågor gällande tjänsten så kontakta ansvarig rekryterare på

 

 

 

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Alingsås
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej