Inaktiv platsannons

Produktionsledare, semestervikarie, till arbetsdriften anstalten Norrtälje

Om tjänsten

Anstalten Norrtäljes arbetsdrift har tre huvudsakliga områden, mekanisk industri, möbeltillverkning och husproduktion. I arbetsledarens roll ingår att kunna vara behjälplig inom samtliga arbetsområden vid behov, då vi är en enhet.

Efter introduktion kommer du som produktionsledare att vara med och ansvara för den dagliga driften. Du planerar, arbetsfördelar samt säkerställer att våra leveranser sker enligt utsatt tid. Tillsammans med övriga kollegor är du med och ansvarar för produktionsplaneringen.

Du ska tillsammans med övrig personal inom arbetsdrift/produktion introducera och handleda klienter som är placerade i våra verkstäder. I arbetsuppgifterna ingår viss skötsel av arbetsdriftens lokaler, maskiner och förråd. Även en del administrativt arbete kan bli aktuellt. Vidare ska du medverka till att säkerheten på anstalten upprätthålls och att säkerhetsbestämmelser rörande arbetet efterlevs. I säkerhet ingår bevakning och kontroller med mera.

Kvalifikationer

Du har god samarbetsförmåga, en positiv människosyn och en empatisk förmåga som visar sig genom att du kan arbeta i grupp och agera korrekt, förutsägbart och med gott omdöme enligt gällande regelverk och värdegrund. Du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du förväntas, med ditt förhållningssätt, bidra till att alla blir likvärdigt bemötta.

Krav
• Fullständig gymnasieskolekompetens i form av slutbetyg eller gymnasieexamen.
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Heltid

Enligt överenskommelse

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrtälje
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej