Inaktiv platsannons

Visual Merchandiser i Sala

Om tjänsten

Känner du passion för mode, kunder och handeln? - Kom och bli vår visuella expert!

Vi söker en Visual Merchandiser som har både visuella och strategiska färdigheter. Som Visual Merchandiser på Lindex är du vår visuella expert i butik och skyltfönster. Du ingår i butikens ledningsteam och ditt ansvar är att inspirera våra kunder och säkerställa Lindex varumärkesidentitet. Detta gör du genom planering och varupresentation enligt Lindex riktlinjer och butikens specifika förutsättningar. Genom din speciella kompetens tror vi att du kommer erbjuda våra kunder en modeupplevelse i världsklass.

Du är en kreativ medarbetare med hög medvetenhet om kommersiell butikspresentation. Det är viktigt att du har en känsla för mode och trender, har öga för detaljer och tydligt ser vår kund framför dig. Vi vill att du ska vara en person som har förmåga att inspirera andra och vara en förebild i ord och handling. Genom att utbilda dina kollegor och aktivt analysera försäljning maximerar du butikens framgång. Vårt arbetssätt är teamarbete och du måste trivas i och aktivt medverka till detta. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att våra kunder är nöjda. Vi ser det som en självklarhet att du deltar i butikens alla förekommande sysslor.

Vi söker dig som har erfarenhet av visuellt arbete, gärna i modebranschen. Dekoratörsutbildning eller motsvarande är meriterande. Du behärskar engelska i tal och skrift samt har god datorvana.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30 timmar/vecka, tillträde 15 april. Är du rätt person? Sista ansökningsdag är 24 mars.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sala | IT | Deltidsjobb