Inaktiv platsannons

McDonald's Lund söker nya arbetsledare Lund, Norra Fäladen

Med ca 210 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. Vi har en bred meny och serverar mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger.

Om tjänsten

Är du en ledare? Trivs du i en ledande roll och med nya, tuffa utmaningar? Då har du hittat helt rätt. Vi söker dig som har arbetat med en ledande roll förut och som trivs med att arbeta i högt tempo!

McDonald's är världens största restaurangkedja med fler än 33 000 restauranger i 119 länder. I Sverige finns idag cirka 220 restauranger över hela landet som besöks dagligen av över 430 000 gäster. Vårt mål är att göra våra gäster nöjda genom att servera god mat tillagad av råvaror av högsta kvalitet, med snabb och vänlig service, i rena och trevliga lokaler.

McDonald’s Norra Fäladen i Lund söker Dig som vill bli en framtida arbetsledare. Som arbetsledare är det Ditt ansvar att Du och dina medarbetare blir ett bra team så att våra gäster får bästa tänkbara upplevelse. Du ska ha överblick över restaurangens alla områden; kök, kassa och matsal samt den yttre miljön runt restaurangen. Du blir ansvarig för restaurangen under Ditt skift vad avser bemanning, utbildning och kostnadsuppföljning.

Först ger vi Dig en gedigen utbildning där teori och praktik varvas. Du får lära Dig alla arbetsuppgifter grundligt och därefter fortsätter din vidareutbildning bla. inom ledarskap. Målet är att Du ska fungera som arbetsledare inom sex månader.

Vi kräver en hel del av Dig, men i gengäld stöttar vi Dig på bästa tänkbara sätt. För att lyckas tror vi att Du tycker om att arbeta i team, är serviceinriktad och vill ta eget ansvar. Är Du beredd att satsa på Dig själv är McDonald’s rätt arbetsplats.

Ett krav är att du har arbetat i en arbetsledande roll tidigare i ditt arbetsliv, beskriv detta i din ansökan.

Välkommen in med din ansökan tillsammans med bifogad bild senast den 30/4.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Lund
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Lund | Restaurang | Deltidsjobb