Inaktiv platsannons

Företagsrådgivare Online, Göteborg

Om tjänsten

Business Banking Direct växer och utökar nu med ett nytt Onlinekontor! Nu söker vi dig som vill vara med och bygga det team som brinner för att utveckla nya företagskunder genom förstklassig rådgivning online.
 
När våra kunder strävar efter att nå sina mål och förverkliga sina drömmar, finns vi där för att erbjuda relevant rådgivning till våra nya kunder som den självklara affärspartnern.
 
Vi ser fram emot att träffa dig som motiveras av att arbeta med nya kunder framförallt företagskunder, men även privatkunder. Med din kunskap och passion bidrar du till att skapa värde för såväl kunder som Nordea.
 
Välkommen till ett nytt team som brinner för nya kunder. Vi är övertygade om att företag byggs av passion, kreativitet och uthållighet med banken som en viktig affärspartner, från första dagen de kommer till Nordea. Det tar vi på BBD Virtual Göteborg 2 fasta på genom att erbjuda kvalificerad hantering av kunder både via online-ansökan och genom prospekt arbete ute i landet.
 
 
Om tjänsten
Som CBB Direct Advisor/Företagsrådgivare online, spelar du en viktig roll i att erbjuda våra företagskunder rådgivning och finansiella lösningar som bidrar till att de kan optimera sin affär. Kunderna möter du online.
 
Dina fokusområden blir att:
 
  • Ta emot prioriterade nya kunder både via online ansökan och prospektkunder från företagsrådgivare
  • Hantera upplägg av hela företags- och privataffären för prioriterade kunder och relevant rådgivning
  • Samarbeta med andra delar av banken för att säkerställa kundnöjdhet och långsiktiga affärsrelationer
Tjänsten är placerad i Göteborg.
 
 
Din profil
Vi söker dig som har ett genuint intresse för företagande och förstår vilka utmaningar en företagare ställs inför i sin vardag.
 
Du:
 
  • Har förmågan att förstå och analysera kundens behov, och på ett skickligt sätt koppla samman dem med våra produkter och tjänster
  • Arbetar aktivt med att utveckla din kompetens för att säkerställa att vi kan möta förväntningarna från våra kunder
  • Delar aktivt förbättringsförslag och ger input och feedback för att utveckla teamet
  • Erfarenhet av både privat- och företagsaffären
Då Commercial & Business Banking är en nordisk organisation behöver du ha professionella kunskaper i såväl engelska som svenska, både i tal och i skrift. Du har Swedsec-licens, Bolåne-licens akademisk examen eller motsvarande.
 
 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)