Inaktiv platsannons

Fantastiska Sommarjobb i Stockholm

Om tjänsten

Som medarbetare på Sommarland har du en av huvudrollerna i en magisk föreställning! Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Nu söker vi nya stjärnor till våra olika säsongstjänster och letar efter dig som trivs i rampljuset, brinner för gästmötet och alltid vill överträffa våra gästers förväntningar. För de flesta tjänster behöver du vara minst 18 år fyllda vid säsongsstart den 6 juni. Vi har några tjänster för dig som är minst 16 år, dessa är tjänster som Badvärd, Butiksvärd, Campingvärd, Entrévärd, Kioskvärd, Parkfoodvärd, Spelvärd och Säsongsmekaniker. Läs mer om de olika tjänsterna nedan.

Säsongen sträcker sig från 6 juni – 25 augusti och vi letar efter dig som kan arbeta hela eller större delen av denna period. Det är varierande arbetstider och du kommer att arbeta både dagtid, kvällstid och på helger. Lön är enligt kollektivavtal, Nöjesavtalet eller Gröna Riksen – vilket avtal beror på tjänst.

Du kan lätt ta dig till och från jobbet då bussen stannar vid Sommarlands parkering.

Läs mer om våra olika säsongstjänster på vår hemsida, www.magisksommar.se. Det är också via den sidan som du skickar in din ansökan.

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Är du redo för en fantastisk sommar på Skara Sommarland? Vi är redo för dig, och vi ser fram emot att läsa din ansökan!

 

Varför ska du söka till just oss?

Att jobba hos oss och ge service i världsklass till varje gäst är en utmaning. Det kan vara stressigt, tufft och tålamodsprövande, det vet vi. Men vi vet också att vi skapar magi i människors vardag! Är du redo att anta denna utmaning så kommer du få ett fantastiskt minne, och även vänner – för livet. Vi tror stenhårt på att om vi har roligt på jobbet kommer det att genomsyra allt vi gör- därför har vi under säsong stort fokus på personalaktiviteter som exempelvis vår kick off – ”Fångarna på Sommarland”, en stor stjärngala i slutet av säsongen och mycket annat kul!

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb