Inaktiv platsannons

Entrévärd i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Lockas du av att leverera gästmöten utöver det vanliga? Vill du dessutom arbeta mitt i en värld där sagolika minnen skapas runtomkring dig? Då är denna roll något för dig!

Som entrévärd är du ofta den första och sista person våra gäster möter när de besöker vår park. Genom ditt glada och serviceinriktade sätt skapar du förutsättningar för att våra gäster ska få en fantastisk upplevelse. I denna roll arbetar du främst vid Gröna Lunds entréer och utgångsgrindar. Du välkomnar våra gäster, informerar om parken och rekommenderar lämpliga produkter inför besöket. Du hjälper också till med att organisera köer och hänvisa gästerna rätt. Vidare ser du till att hålla rent och snyggt i ditt närområde.

Till denna roll söker vi dig som älskar att stå i rampljuset och som gillar att tala i mikrofon. Du är ansvarsfull och behåller lugnet trots att tempot stundtals kan vara högt. I denna roll är det också viktigt att ha bred kunskap om Gröna Lund och dess utbud, därför söker vi dig som är nyfiken och gärna själv söker information. Du är minst 18 år fyllda och en lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra. Är du dessutom flerspråkig är det meriterande. Arbetet sker stående utomhus i alla väder.

Vi söker dig som kan arbeta heltid från mitten av april – slutet av september, alternativt från juni-augusti. Sista ansökningsdagen är den 4 mars. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

På Gröna Lund brinner vi verkligen för det vi gör och vi är alla barnsligt förtjusta i att driva nöjespark. Vi är redo för dig! Är du redo att anta utmaningen?

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb