Inaktiv platsannons

Systemingenjör drivmedelsutrustning i Östersund

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Avdelningen Ground Support Equipment har verksamhet i Linköping, Arboga och Östersund. Avdelningen arbetar med affärer riktade mot underhållssystemen för flygplan och helikoptrar samt faciliteter och hangarer. Våra affärsuppdrag består av att ombesörja att underhållssystemen försörjs med rätt underhållsutrustning så att förebyggande- och avhjälpande underhåll kan utföras hos våra kunder och slutanvändare.

Sektionen Ground Support består av ca 20 personer och är indelade på två team beroende på produktområde.
Team mekanisk underhållsutrustning ansvarar för områdena mekanisk underhållsutrustning, mobila underhållsplatser samt utrustning för hantering och försörjning av drivmedel.

Din framtida utmaning

Som ingenjör inom området drivmedelsutrustning kommer du att jobba med tekniska lösningar för att förvara, pumpa, filtrera samt tryck och flödesreglera drivmedel. Arbetsmoment som ingår i arbetsuppgifterna:
-Tekniska utredningar och analyser 
-Kravhantering, fastställande av krav samt hantering och verifiering av kravuppfyllnad     
-Framtagningar av tekniska lösningar för att möta kravspecifikationer,  antingen med Saabresurser eller i samverkan med underleverantörer      
-Underhållsberedning och framtagning av föreskrifter   
-Felsökning samt stöd till användare             
-Utbildning av kunder och brukare
-Ledning av projekt och uppdrag.   

Arbetet bedrivs både enskilt och i grupp.
Resor förekommer i tjänsten, både inom och utom Sverige.  

Den du är idag

Du är en person som har lätt för att samarbeta i team och att kommunicera med andra, samtidigt som du är självgående då rollen innebär självständiga uppgifter. Du har en stor flexibilitet och tycker det är intressant med  varierande arbetsuppgifter samt gillar att strukturera arbetet, analysera och lösa problem.

Vi vill att du har några års arbetslivserfarenhet men det är en fördel om du har längre erfarenhet.
Tidigare arbete utomlands eller arbete med utländska kunder och leverantörer är också meriterande.

Du har minst en gymnasial utbildning inom teknik och det är meriterande om du även har en högskoleutbildning inom ett tekniskt program.

Dina kunskaper i både svenska och engelska är goda i både tal och skrift.

Du är van att arbeta i Word och Outlook, det är meriterande om du även har vana av att arbeta med Excel och Power Point.

 

Du är van att arbeta i Word och Outlook, det är meriterande om du även har vana av att arbeta med Excel och Power Point. Du behöver också ha körkort B.  

Rekrytering sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Östersund
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Östersund | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb)