Inaktiv platsannons

Nyexaminerad utvecklare till Skandia Accelerate 2019 i Stockholm

Vill du jobba med att på en av Nordens största kundägda bank- och försäkringskoncerner? Vi söker nu dig som vill vara med på vår resa och växa ytterligare.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Är du ny i karriären, nyligen tagit examen eller blir klar till sommaren 2019 och vill starta din karriär på en av Sveriges största, oberoende och kundstyrda bank- och försäkringskoncerner? Då har du möjligheten att just nu ansöka till Skandia Accelerate med start i höst! Bli en del av IT-avdelningen och engagerade kollegor som arbetar i en miljö där det är i högt i tak och god sammanhållning. För att du ska lyckas i din roll får du en gedigen introduktion och en egen mentor under programmet.


Om tjänsten

Skandia Accelerate är utformat för dig som vill få en bra start på din karriär. Skandia satsar på dig och fem andra framtida kollegor för att ni ska få en gedigen grund att stå på, utvecklas i snabb takt och vara med och påverka Skandias framtid!

Som ny i karriären tror vi att du anser att det är viktigt att ditt egna höga driv kombineras med bra vägledning och ledarskap när du ska börja omsätta kunskaperna från utbildningen i praktiken. Detta är något Skandia är väl medvetna om och därför får du en egen mentor som kommer stötta och instruera dig men samtidigt utmana dig för att du ska utvecklas. Som del av Skandia Accelerate kommer du inte bara att få en språngbräda in på arbetsmarknaden, utan också möjlighet att bidra med dina kunskaper. Skandia uppmuntrar engagerade och drivna medarbetare till att växa inom företaget.

Det är för tredje gången som Skandia drar igång Skandia Accelerate. Denna gång kommer det bestå utav av totalt sex utvalda talanger.

Arbetsuppgifter

Denna position är en unik möjlighet då du tar ett stort kliv från att vara nyexaminerad inom IT och komma in på Skandias IT-säkerhetsavdelning. Du får vara en del av ett spännande område och när du inte är med på de inplanerade Accelerate veckorna som sker under de första 6 månaderna arbetar du tillsammans med dina 6 kollegor i IT-säkerhetsteamet. Du kommer att få en mentor de första månaderna som lär dig om säker utveckling på Skandia.

Som Junior IT-säkerhetsspecialist kommer ditt arbete innebära att stötta Skandias utvecklare inom applikationer och säkerhet. På Skandia IT arbetar totalt 350 kollegor och i din roll kommer du jobba brett med allt från driftekniker till utvecklare. Du kommer vara ute och träffa andra team på Skandia för att ge råd och stöd samt hålla utbildningar/demon i hur utvecklingsprocessen ska utformas för att bli så säker som möjligt.

Som Junior IT-säkerhetsspecialist kommer du arbeta såväl självständigt som tillsammans med övrig personal och, i stor utsträckning, ute i den operativa verksamheten. Här får du chansen att jobba med seniora kollegor och verkligen lära dig hur man ska arbeta med IT-säkerhet. Skandia håller sig även i framkant vad gäller att använda sig utav moderna arbetssätt. Därför arbetar de bland annat med agila arbetssätt efter att ha implementerat SAFE (Scaled Agile Framework).

Några av våra medarbetare
Olivia Holmberg
Handläggare Back office
"Skandia är den anställdas utveckling och välmående i fokus. Jag har sett flera exempel på hur Skandia tar vara på anställda genom att erbjuda kompetensutveckling och nya utmaningar inom organisation."
Daniel Winther
Chef Private Equity and Infrastructure
"Den professionella miljön, duktiga medarbetare som ställer krav, pushar och samtidigt visar uppskattning för varandra. "
Johan Hagman
Gruppchef Telefonrådgivning
"Den optimala storleken på företaget. Det gör att känslan att vara bidragande fortfarande är stor samtidigt som bra möjligheter finns för att specialisera sig inom ett brett spann av kompetensområden."
Sofie Kulp-Tåg
Senior Portföljförvaltare
"Jag blir konstant utmanad och har möjlighet att utveckla min kompetens. På Skandia har jag också erbjudits möjlighet att växa inom organisationen och få ett större ansvar."
Kvalifikationer

Vi söker dig som

• Nyligen tagit eller tar universitetsexamen inom IT till sommaren 2019

• Har ett stort driv och håller hög kvalitet på ditt arbete

• Har en attityd som stämmer överens med driv, ambition och engagemang

• Har goda kunskaper i .NET och/eller Java

• Har ett stort intresse för säkerhet

• Talar och skriver flytande svenska då det är koncernspråket på Skandia samt har goda kunskaper i engelska

Vi ser det som meriterande om du har:

• Kunskaper inom: Eclips, Visual Studios, TFS och GIT.

Med det sagt, kommer vi samtidigt lägga stor vikt vid att du har rätt inställning, har viljan att lära och att du alltid strävar efter hög kvalitet och kundfokus i arbetet samt har ett stort driv och engagemang.

Som person är du problemlösande, strukturerad, ansvarstagande och duktig på att skapa relationer med andra. Du är en person som ständigt strävar efter förbättring och är positiv, nyfiken och driven i ditt arbete. Vi tror att ambition är vägen till framgång och för att du ska lyckas i din roll räds du inte för att fråga, testa eller utmana. På Skandia genomsyrar ord som prestigelöshet, ödmjukhet och teamwork, vi hoppas du identifierar dig med dessa och tror att olikheter bidrar till ett bättre resultat.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Skandias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Skandia.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har riktigt bra förmåner
  • Privatvårdsförsäkring för alla anställda

  • Vår företagskultur styrs av engagemang

  • Balans i livet och ett bra friskvårdserbjudande

  • Fantastiska kollegor

  • Bidrar till att göra skillnad

  • Förmånligt Personallån

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)