Vår restaurang har tidigare varit med i White Guide och nu vill vi tillsammans med dig ta den tillbaka dit där den hör hemma. Skapa nya, fantastiska rätter med våra gudomliga råvaror vi har från fjäll, sjö, skog och åkrar.
START/LÖN/BOENDE
Tillsvidareanställning året om (alt ledig okt-nov och maj) direkt hos anläggningen, marknadsmässig lön. Boende kan ordnas i stuga några hundra meter från backen och restaurangen. Är ni ett par finns jobb i matsalen med servering, kök, bar m m. Vi ser helst att start sker omgående och du jobbar 3-4 v för överlämning från gamla ägarna/kökspersonalen som går i pension. Sen finns möjlighet att komma tillbaka efter midsommar och fortsätta tjänsten. Vi diskuterar gärna en lösning.
PROFIL
- Erfaren Sous Chef el dyl. med ett genuint intresse att ta tillbaka platsen i White Guide och axla rollen som Kökschef.
- Du vill utveckla och förnya vårt kök med stort kvalitetstänk
- Det mesta lagas från grunden och du ska ha ett superbra smaksinne samt känsla för upplägg, då gästerna har höga krav på maten
- Driv, yrkesstolthet och humor med en bra attityd
- Du ansvarar för utveckling av kök och rutiner
- Prestigelöshet och flexibilitet krävs
- Menyplanering, råvaruhantering, inventering
- Finnas som stöd till nya ägarna
Körkort och bil är behövligt, men inte ett krav.
RESTAURANGEN
Fine Dining-restaurang och Fjällpub. Underbar panoramautsikt. En sittning per kväll tisdag till lördag, endast bokningar, ca 60 gäster. Gästerna har höga krav på maten och kommer för att äta god mat, avnjuta perfekt tempererad dryck och drömma sig bort i utsikten. Vi serverar norrländska delikatesser: Röding, ripa, ren, rådjur, älg, kantareller, Karl-Johansvamp, hjortron, åkerbär...
ANSÖKAN
Sök via vårt rekryteringsverktyg (ej mail eller telefon!) och se till att vara tillgänglig eller återkoppla per mail och sms när vi kallar till intervju.
19-03-2024
Ange nedan vart du önskar arbeta och glöm inte bort att ange din e-postadress!