Inaktiv platsannons

Underhållsingenjör - Vattenfall Services i Väröbacka

Om tjänsten

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
 
Vi vill komplettera vårt härliga gäng! Vill du bli en av oss?
 
Affärsområde Värmeservice består av två avdelningar som driver kraftverk, vattenverk, hamn samt mellanlagring av olja. Avdelning Gasturbin Sverige som den här tjänsten hamnar inom ansvarar för drift och underhåll av 5 stycken gasturbinstationer med en total produktionskapacitet på 700 MWel som ingår i Svenska Kraftnäts störningsreserv. Dessa anläggningar är lokaliserade från Väröbacka i söder till Hallstavik norr om Stockholm. Nu söker vi en underhållsingenjör till vår etablering i Stallbacka.
 
Din roll som Underhållsingenjör
Du kommer tillsammans med drifttekniker att ansvara för samordning och planering av förebyggande underhåll och driftövervakning samt utföra reparationer och felavhjälpning i våra anläggningar i Stallbacka och Kimstad, så att ett optimalt driftsresultat uppnås. Du kommer att jobba med alla delar i kraftverket som kontrolleras av ett ABB800xa styrsystem och det ingår även underhåll av övrig utrustning samt byggnader.
Som underhållsingenjör har du en projektledande roll och kommer i perioder att bedriva projekt där arbetsledning kommer att ingå. Alla våra medarbetare deltar i arbetet med att utveckla och följa upp våra arbetsmetoder och framdrift. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten, där visst ensamarbete förekommer samt en del resor till våra övriga etableringar.
 
Dina kvalifikationer som Underhållsingenjör
Lämplig utbildning är Sjöingenjör, Maskinist, Drift- och Underhållsteknisk utbildning, Elingenjör med processinriktning eller gymnasial utbildning jämförbar med ovanstående i kombination med lämplig erfarenhet. Du har skaffat dig god kompetens/erfarenhet inom instrument och el från kraft-/energibranschen, sjöfart eller processindustrin. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av projektledning och har haft en arbetsledande roll. Som person tycker du om att lösa tekniska problem och få användning av din kreativa förmåga. Du är lugn, kommunikativ och har ett mycket högt säkerhetstänk. För att lyckas i rollen krävs det att du drivs av att prestera, fokuserar på kvalitet, nytänkande, resultat och är miljömedveten. Då vi jobbar i mindre team ser vi gärna att du är social och öppen person som har lätt för att samarbeta.
Vi uppskattar om du har genomgått branschspecifika utbildningar så som Heta arbeten, ESA -14, HLR. Du har B-körkort, god datorvana samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
 

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Väröbacka
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Väröbacka | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)