Inaktiv platsannons

Drifttekniker - Vattenfall Services i Väröbacka

Om tjänsten

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
 
Per-Inge går i pension under 2019. Är du hans ersättare?
 
Affärsområde Värmeservice består av två avdelningar som driver kraftverk, vattenverk, hamn samt mellanlagring av olja. Avdelning Gasturbin Sverige som den här tjänsten hamnar inom ansvarar för drift och underhåll av 5 stycken gasturbinstationer med en total produktionskapacitet på 700 MWel som ingår i Svenska Kraftnäts störningsreserv. Dessa anläggningar är lokaliserade från Väröbacka i söder till Hallstavik norr om Stockholm. Nu söker vi en drifttekniker till vår etablering i Kimstad.
 
Din roll som Drifttekniker
Drift- och underhållstekniska uppgifter så att ett optimalt driftsresultat uppnås; förebyggande underhåll, reparationer och driftövervakning.
Du kommer att jobba med alla delar i kraftverket som kontrolleras av ett ABB800xa styrsystem och det ingår även underhåll av övrig utrustning samt byggnader. Utöver att själv utföra jobben och lösa diverse uppkomna tekniska problem arbetsleder du emellanåt entreprenörer. Alla våra medarbetare deltar i arbetet med att utveckla och följa upp våra arbetsmetoder och framdrift. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten, där visst ensamarbete förekommer samt en del resor till våra övriga etableringar.
 
Dina kvalifikationer som Drifttekniker
Du har teknisk utbildning på gymnasienivå eller likvärdigt och du har skaffat dig god kompetens/erfarenhet inom instrument och el från kraft-/energibranschen, sjöfart eller processindustrin. Du tycker om att lösa tekniska problem och få användning av din kreativa förmåga. Som person är du lugn, kommunikativ och har en mycket god samarbetsförmåga. För att lyckas i rollen krävs det att du drivs av att prestera, fokuserar på kvalitet, nytänkande, resultat och är miljömedveten.
Vi uppskattar om du har genomgått branschspecifika utbildningar så som Heta arbeten, ESA -14, HLR. Du har B-körkort, god datorvana samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Väröbacka
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Väröbacka | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)