Inaktiv platsannons

Anbudsingenjör - Vattenfall Services i Borås

Om tjänsten

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
 
Är du en affärsdriven person som gillar snabba beslut och en utvecklande miljö?
 
På Vattenfall Services arbetar vi med underhåll och nybyggnation av elkraftanläggningar. Nu söker vi en anbudsingenjör med fokus på luftlednings- och jordkabelprojekt till vår projektenhet Construction.
 
Vill du vara med och bidra till vår framgång?
 
Din roll som Anbudsingenjör
Som anbudsingenjör arbetar du i anbudsteam som du leder. Du jobbar i nära samarbete med andra anbudsingenjörer, konstruktörer, konsulter, inköpare och projektledare med att ta fram konkurrenskraftiga lösningar och ge våra projekt rätt förutsättningar att leverera hög kvalité för våra kunder.
 
I arbetsuppgifterna ingår:
• Ta fram underlag för bid no bid beslut
• Genomföra anbudspresentation
• Upprätta kalkyl
• Förhandlingar mot kund och leverantörer
• Leda anbudsteamet
 
Dina kvalifikationer som Anbudsingenjör
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning och flera års erfarenhet från elkraftsbranschen, kanske har du tidigare arbetat som t ex beredare eller projektledare. Tidigare erfarenhet av olika typer av luftlednings- och jordkabelprojekt är meriterande.
Som person är du är driven i ditt arbete och har en förmåga att på ett analytiskt och strukturerat sätt hitta kreativa lösningar och alternativa synsätt under anbudsarbetet. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har en god samarbetsförmåga, sinne för affärer och förmågan att skapa goda relationer såväl internt som externt. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav, liksom B-körkort.
 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Borås | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)