Inaktiv platsannons

HR Business Partner till Forsmark i råda

Ansvar som... I din roll som HR BP fungerar du som ett professionellt stöd till företagets ledning, chefer och medarbetare i personalfrågor på individ-, grupp-, och organisationsnivå. Du arbetar såväl strategisk som operativt...

Om tjänsten

Ansvar som HRBP
I din roll som HR BP fungerar du som ett professionellt stöd till företagets ledning, chefer och medarbetare i personalfrågor på individ-, grupp-, och organisationsnivå. Du arbetar såväl strategisk som operativt och bidrar med din kompetens för att ständigt vidareutveckla våra HR-processer. Du ingår i ledningsgrupper i de delar av verksamheten som du specifikt kommer att ansvara för.
 
Arbetet innefattar bl a:
• Att vägleda, råda och samverka med chefer kring HR-frågor
• Arbete med organisationsutveckling och organisationsförändringar
• Strategiska bemanningsfrågor, ledarförsörjning och performance management
• Arbetsrättsliga frågor såsom fackliga förhandlingar, lönebildning samt lag- och avtalstolkning.
 
Forsmark och Ringhals har anpassat sina organisationer för att gemensamt möta de utmaningar vi står inför. HR ingår i gemensamma funktionella stabsfunktioner som har till uppgift att stödja hela verksamheten. För att uppnå bästa resultat och bidra till affärsnyttan har vi ett tydligt fokus på en fortsatt utveckling av våra gemensamma HR-processer samt att ensa vårt arbetssätt.
 
Placering av tjänsten blir på Forsmark, och kan innebära ett visst resande mellan orterna Forsmark och Ringhals.
Tjänsten är en tillsvidareanställning.
 
Dina kvalifikationer
Rollen som HR BP kräver ett stort intresse för människor och du ska ha lätt för att skapa kontakt och samarbeta med både chefer, medarbetare och fackliga organisationer. Du är van att arbeta självständigt, ta egna initiativ och driva flera parallella projekt. En god analytisk förmåga och att våga stå upp för fattade beslut är andra viktiga egenskaper för rollen. För att nå framgång krävs en personlig mognad, gott omdöme och att kommunicera väl i både tal och skrift.
 
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom beteendevetenskap, personalvetarutbildning eller motsvarande samt har gedigen erfarenhet av kvalificerat, brett HR-arbete. Du behöver kunna svenska och engelska flytande.
 
Vi erbjuder dig utvecklande utmaningar i en organisation med många kontaktytor.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
råda
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Råda | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)