Inaktiv platsannons

Ärendestyrare - Vattenfall Services i Uppsala

Om tjänsten

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.


Är du en kreativ problemlösare som snabbt kommer på lösningar i rätt tid för rätt uppdrag? Gillar du att ha flera olika kontaktytor och tänker att allt är möjligt? Då är det dig vi söker!

Din roll som Ärendestyrare
Avdelningen du kommer att arbeta på ansvarar för mottagning av beställningar, larmmottagning, ärendeuppföljning och viss schemaläggning av tekniker som utför drift- och underhållsarbeten i fält. Vi har stort fokus på säkerhet, kvalitet och effektivitet.

Som Ärendestyrare kommer du att ansvara för inkommande beställningar. Beställningarna tas emot via telefon, mail och ärendehanteringssystem. Tillsammans med dina kollegor koordinerar ni resurser till akuta uppdrag inom ett specifikt område, utifrån kompetens och geografi. Då det ofta uppstår oförutsedda händelser i den dagliga verksamheten, som t.ex. störningar i elförsörjningen, ställer rollen krav på samarbete och ett strukturerat arbetssätt för att hantera förändringar. Du ansvarar även för att rapportera beläggning och avvikelser i ärendehanteringen, synliggöra och följa upp ärendestatus, bevaka saknad information i ärenden samt förse övrig verksamhet med ärendestatistik och återrapportera till aktuellt affärsområde.
 
Dina kvalifikationer som Ärendestyrare
• Gymnasial utbildning inom lämpligt område. Högskole- eller universitetsutbildning kan vara meriterande
• Du har tidigare arbetat med någon form av resursplanering, kundservice, logistikplanering eller liknande
• Du är en van datoranvändare och har erfarenhet av att använda telefonen som främsta verktyg i det dagliga arbetet
• Vi ser gärna att du har arbetat i något ärendehanteringssystem, t.ex. BÄST-systemet eller SAP

Vi söker dig som tycker om en föränderlig arbetsmiljö och som drivs av att leverera nya lösningar och rutiner. Med din analytiska och kreativa förmåga kan du förutse eventuella problem och bidra till nya idéer för ett effektivare arbete. Du håller en hög servicenivå, är noggrann och tycker att det är viktigt med ett strukturerat arbetssätt. Då vår avdelning fungerar likt en ledningscentral är det viktigt att vara uppmärksam och behålla lugnet och samtidigt ha förmågan att planera om dagens arbete. Du är bra på att kommunicera på både svenska och engelska, vilket är viktigt då du kommer att ha en hel del kontakter med många olika människor.

Placeringsort:
Uppsala

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uppsala | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)