Inaktiv platsannons

Key Account Manager i Stockholm

Through the Referanza Micro Influencer Marketing companies in the entertainment and consumer experience industries - engage with its visitors when attending events such as theatres, musicals, concerts and sport events. What Influencer Marketing is doing with celebrities and bloggers, Referanza does with the companies actual happy customers, enabling them to recommend a show to friends and family via social media - driving digital, mobile and social traffic – ultimately, selling more tickets.

Om tjänsten

Vi har ni ett riktigt starkt team av utvecklare, vi har precis fått in vår nya CMO, vi har rekryterat in nya stjärnor för att ta hand om supporten av våra underbara kunder. Vi har en sylvass styrelse samt är välfinansierade via våra VC-investerare.

Nu ska vi äntligen göra det som jag ägnat många av mina år till att skapa åt andra företag: bygga en säljorganisation av världsklass. Vi söker därför vår nya Key Account Manager. Med början och fokus på Sverigemarknaden, sedan finns det många (snabba vid leverans) möjligheter att växa i Norden, Europe och vidare.

Du måste vara 100% svensktalande.

Den bästa nyheten av alla är att vi arbetar med de ledande företagen i några av världens mest spännande och växande industrier: Live Entertainment, Tickets, Sport och Musik. Våra kunder (tillika våra partners) finns på 24 marknader världen över. Även om rekryteringen nu avser Sverige och Norden i första läget, så innebär det att det finns fantastiska möjligheter till en internationell karriär med resor och personlig utveckling.

Rollerna vi skall tillsätta är B2B-orienterade. Därmed är det en stor fördel om personen har erfarenhet från uppsökande och modern företagsförsäljning. Det innebär att hen vet värdet av strukturerad och nyckeltalsfokuserad försäljning med en kombination av relationsbyggande och service. Har personen erfarenhet av media, marknadsföring, digitalt eller event så är det ett extra plus.

Vi kommer att erbjuda en roll i en snabbväxande startup där personen med oss kommer att få vara med och bygga säljkulturen tidigt och påverka vår riktning FRAMÅT, UPPÅT. Vi erbjuder mycket bra villkor för rätt person med perks, benefits och incentives.

Summerat; hade jag själv haft möjligheten - så hade jag själv sökt rollen och sett till att visa framfötterna för en raketkarriär.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren) | Universitet/Högskolestudier