Inaktiv platsannons

Systemutvecklare-guru & Entreprenör i Örebro län

Kom och joina Eims och bli delägare för EIMS som erbjuder en ny tjänst för ”Lead-generation” på mässor med utgångspunkten i förenklad informationshantering för besökare samt utställare. 2015 vann vi Alfred Nobels Skapapris för bästa innovation i Örebro län och har redan inlett strategiskt samarbete med ett av värdens största IT bolag, CGI.

Om tjänsten

Rollen

I rollen som systemutvecklare kommer du arbeta proaktivt och mycket brett, från “back-end” till UI. Du kommer att ta helhetsansvar för systemet och dess fortsatta utveckling. Du har vidare huvudansvaret för att tillhandahålla teknisk support till våra kunder och användare.

Vem söker vi?

Vi tror att du har en universitetsutbildning inom Systemvetenskap eller liknande och har några års erfarenhet av programmering. Du är väl bekant med begrepp som Asp.net MVC, AngularJS, Entity Framework, Android och iOS utveckling. Som person är du lösningsorienterad, en driven generalist som vill arbeta brett och med ett tydligt affärsfokus. Du bor troligen i mellansverige och vill vara en del av ett företag med ambitionen att växa globalt och snabbt.

Vi söker dig som vill vara med på vår resa och bygga upp bolaget, och erbjuder för rätt person ett delägarskap. Mycket av arbetet kan göras på kvällar och helger, varför denna roll kan vara förenlig med ett heltidsjobb.

Är ni ett företag som har kompetens enligt ovan och vill bygga långsiktig relation avseende utveckling, drift och support? Kontakta oss gärna för att diskutera partnerskap.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Örebro län
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska

IT | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier