Inaktiv platsannons

Sommarvikarier till Inköpssupport, HK Stockholm

Om tjänsten

Till vårt huvudkontor i Kungsträdgården i centrala Stockholm söker vi nu sommarvikarier till enheten Inköpssupport.

Är du en administrativ stjärna som har god dryckeskunskap och som ser service som en självklarhet? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Om rollen

Vi söker sommarvikarier till enheten Inköpssupport som handläggare. Du kommer till en enhet som består av ca 25 personer.

Som handläggare på enheten Inköpssupport kan du komma att jobba i gruppen Inköpssupport, Privatimporten eller Märkningssupport.

Hos Inköpssupport handlägger du köp till de olika sortimenten, registrerar och uppdaterar artiklar, bistår med support till leverantörer gällande artiklar, inköp eller deras tekniska portal till Systembolaget, Leverantörsportalen.

Hos Privatimport handlägger du ärenden gällande svenska och utländska säljare. Detta innebär hantering och granskning av offerter, artikelregistrering, skapa och skicka inköpsordrar samt hantera kundkontakt och vara support för så väl butiker, leverantörer eller kunder.

Hos Märkningssupport kontrollerar och säkerställer du att alla produkters förpackningsutformning följer regelverken gällande marknadsföring och märkning. Du har kontakt med våra leverantörer och supportar dem gällande regelverken.

Tjänsten passar dig som vill ha möjligheten att se hur arbetet ser ut bakom våra flaskor på hyllorna och bidra till ett imponerat kundmöte för våra kunder.

Tjänsten är sommarvikariat som är planerade över olika perioder mellan april och augusti 2019, vi söker därför någon som är tillgänglig för arbete samtliga månader under denna period.

 Om dig

Vi söker dig som är öppen och bra på att och trivs med att lösa problem samt se god kommunikation och god service som en självklarhet.

Som person är du pålitlig och har förmågan att jobba självständigt och avsluta arbetsuppgifter inom utsatta tidsramar och efter givna processer. Du ska vara lyhörd och se möjligheter istället för problem. För att trivas i rollen tycker du om att samarbeta, är noggrann, har en ödmjuk och prestigelös inställning samt är strukturerad och ser detaljer.

 

  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • God dryckeskunskap
  • Administrativ erfarenhet eller intresse
  • Goda kunskaper i det engelska språket

       Extra meriterande

  •  Andra språkkunskaper
  • Intresse för juridik och marknadsföringsfrågor
  • Dryckeskunskap motsvarande WSET Level 3

 Du vet att du i din roll är hela Systembolagets ansikte utåt.

Om din utveckling hos oss

Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb