Inaktiv platsannons

IT ingenjör till ABB i Umeå

Om tjänsten

Vi på ABB växer och söker nu efter nya medarbetare inom IT, med placering i Skellefteå. Vi erbjuder dig en mycket utvecklande tjänst där du får möjlighet att arbeta med den senaste tekniken. Det är ett varierande och roligt arbete där du arbetar i team, både med kollegor och kunder. Vill du ingå i ett härligt gäng och vara med och skapa ett hållbart samhälle med hjälp av den senaste tekniken? Vi tror att du idag jobbar med IT eller är nyutbildad inom området. Vi jobbar nära våra kunder och genom partnerskap och samarbete inom automation och digitalisering bidrar vi till ökad konkurrenskraft.

Uppgifter :

Din roll som IT-ingenjör innebär ett omväxlande arbete där du får jobba självständigt och i team i både små och stora projekt. I dina uppgifter ingår att utföra systeminstallationer, uppgraderingar, driftsättningar samt underhåll av ABB:s 800xA-system, nätverk och domäner.

Krav:

Vi söker en driven person med god initiativförmåga som har ett stort intresse för den senaste tekniken. Du är högskoleingenjör, alternativt med motsvarande arbetslivserfarenhet. Oavsett bakgrund behöver du ha en stark vilja att lära dig nya saker och växa tillsammans med dina kollegor. Kunskaper och erfarenhet kring molntjänster är meriterade. Som person är du ordningsam och nyfiken samt har lätt för att samtala med kunder. Då du kommer arbeta i ett globalt företag behöver du behärska svenska och engelska i både tal och skrift. Vi är intresserad av dig som idag jobbar med eller på annat sätt tillgodogjort dig kunskap inom något av följande områden. Windows Server 2008 eller nyare, nätverk, VMWare, domäner, och hantering av GPO'er/skrivare och script i exempelvis Powershell.

Publicerad den

24-06-2019

Extra information

Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Västerbottens län | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis