Inaktiv platsannons

Kundfokuserad System-/IT-ingenjör till ABB Service i Västerås

Om tjänsten

Vi söker dig som är vinnarskalle, serviceminded, teknikintresserad, kundfokuserad och vill jobba i ett lag med mycket teamkänsla! Du blir en del av ABB:s Industrial Automation division som finns på 25 orter runt om i landet. På avdelningen som vi nu söker en medarbetare till arbetar vi med service och eftermarknadstjänster, projekt, ombyggnader och uppgraderingar. Vårt erbjudande består av flexibla samarbetsformer med våra kunder och det gör vi i tätt samarbete med övriga enheter inom ABB. Vi tillhandahåller tjänster som ökar driftsäkerheten, tillgängligheten och lönsamheten, samt minskar miljöpåverkan i våra kunders produktionsanläggningar. Vi täcker in hela anläggningens livscykel och hjälper våra kunder att arbeta med ständiga förbättringar.

Uppgifter :

Vill du ha ett omväxlande arbete där du både får jobba självständigt och i team? Vi på Service växer och söker nu ingenjörer med placering i Norrköping, Västerås, Stockholm eller i Storvik. I den här spännande rollen får du arbeta brett med servicetjänster, projekt, programmering och idrifttagning men också med teknikstöd och offertarbete tillsammans med våra drivna säljare. Kunderna du jobbar mot finns främst inom energi-, process- och tillverkningsindustrier i Svealandsregionen men även på andra orter i landet. Det är ett omväxlande arbete där chansen dessutom finns för att få arbeta i internationella projekt.

Krav:

Du som söker är högskole- eller gymnasieingenjör eller har annan erfarenhet som bedöms relevant för tjänsten. Du har gedigna IT/datakunskaper inom t.ex. Windows Server, nätverk, virtualisering (VMware), domäner. Meriterande om du tidigare arbetat med DCS eller PLC/SCADA-system liksom erfarenhet av arbete i projekt.
Då rollen innebär många externa kontaktytor krävs det att du är socialt orienterad, självgående och i alla lägen strävar efter att lösa kundens behov. Beredskapstjänst kan förekomma i rollen.
B-körkort är ett krav. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Rollen kommer geografiskt att vara placerad i Norrköping, Västerås, Stockholm eller Storvik.

Publicerad den

24-06-2019

Extra information

Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Västermanlands län | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis