Inaktiv platsannons

Automationssäljare med intresse för digitalisering i Malmö

Om tjänsten

Brinner du för ny och spännande teknik? Vill du hjälpa kunder mot framtidens underhåll och digitalisering? Som säljare med automations – och digitaliseringsinriktning kommer du att ha ett tätt och utvecklande samarbete med ingenjörer och projektledare. Tjänstens placering är på vårt kontor i Mölndal där du sitter tillsammans med våra duktiga automationsingenjörer och projektledningskollegor.

Uppgifter :

I rollen som automationssäljare med eftermarknadsfokus möter du kunder inom branscherna kemi och läkemedel, papper och massa samt kraftgenerering och VA. Du arbetar med att skapa och avsluta affärer, bygga goda och långsiktiga relationer. För att uppnå säljbudget bearbetar du dina kunder metodiskt och ansvarar för planering av insatser som driver försäljning av produkter och lösningar. Med stort engagemang marknadsför du vårt automationserbjudande till kunder i området kring Göteborg. Under eget ansvar får du möjlighet att planera och disponera din tid, aktiviteter och hur du genomför affärer.

Krav:

Införsäljningstiderna för systemuppgraderingar och tjänster till kund kan ofta vara långa och innehålla komplexa frågeställningar. Därför behöver du förståelse för kundens verksamhet, insikt i dagens teknik och kunskap om IT-användning. Vi söker en initiativrik person med god planeringsförmåga, stort driv och affärssinne som kan sälja in de möjligheter som komplexa förändringar hos kund innebär. Du är ansvarstagande, social och öppen.

Du har en utbildning som högskoleingenjör eller motsvarande och gärna några års erfarenhet från automationsbranschen. Du skriver och talar obehindrat på svenska och engelska. Vi ser gärna att du är nyfiken och arbetar proaktivt för att hitta nya lösningar. För rätt person innebär tjänsten goda utvecklingsmöjligheter både i Sverige och utomlands.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)