Inaktiv platsannons

It-specialist med fokus på Linux i Göteborg

Är du... lagspelare som vill bli en del av landslaget? Vill du arbeta brett med it... vara ett viktigt stöd till våra kunder? Atea Göteborg fortsätter att växa... vi söker just nu dig som vill jobba som it...

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Vill du arbeta brett med it och vara ett viktigt stöd till våra kunder? Atea Göteborg fortsätter att växa och vi söker just nu dig som vill jobba som it-specialist. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.  
 
Having worked previously with Atea consultants and heard lots of good things I knew being part of Atea was a good career move for me. The willingness of colleagues to help and work together means a huge range of knowledge and competence is available to tap in to. I wanted to develop technically, professionally and be challenged, so for me Atea is without doubt ‘the place to be’ – Matthew Oldham, IT-specialist” 
 
Operations inom Atea Infrastructure Services har ett uppdrag att för Atea leverera en stabil och kostnadseffektiv tjänsteleverans. Det innebär såväl tjänsteleveranser från eget Datacenter som fjärrdrift av lokala installationer ute hos våra kunder. Operations består av en härlig mix med olika bakgrunder och kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi jobbar som ett lag för att ge våra kunder bästa support och stödja deras utveckling framåt, med Sveriges bästa kundnöjdhet som mål. 
 
Du välkomnas till ett team som ständigt arbetar för ökad effektivitet/kvalitet och att kunna erbjuda en kostnadseffektiv leverans. Vi arbetar i team och delar på uppgifter vilket innebär att ditt arbete förblir intressant, utmanande och utvecklande. Du kommer att ha direktkontakt med kunderna och brinner för support och drift i Landslagsklass. Vi fokuserar på förebyggande åtgärder och långsiktiga lösningar, därför är det viktigt för oss att du delar dessa värderingar med oss. 
 
Din roll i laget  
I rollen som It-specialist kommer du att ta ansvar för hela eller delar av våra kunders it-miljö genom att svara på tekniska frågor, göra installationer samt övervaka deras driftmiljö och system. Genom logiskt tänkande och felsökningsmetodik kommer du att säkerställa driften inom it hos våra kunder. Du kommer också att bidra och ge stöd med din tekniska kunskap till våra kunders utveckling inom it genom att sätta in dig i deras verksamhet och förstå den ur ett it-perspektiv. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder. I arbetet kan det även förekomma beredskap. 
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som It-specialist är:   
  • Leverans- och driftförvaltning genom felsökning, installation och uppgradering, övervakning och förbättring. 
  • Kund- och leveransutveckling, vägleda och bidra till kunders utveckling inom it. 
  • Samarbete genom olika tjänsteleveransfunktioner.  
  • Operation aktiviteter baserat på ITIL best practice. 
Vårt erbjudande till dig   
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.   
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande:  
Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation är en självklarhet. Din kommunikations-förmåga och servicekänsla är välutvecklad och du har lätt för att samarbeta internt med dina medarbetare såväl som externt med kunden. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Vi utgår ifrån och värdesätter dig och dina personliga egenskaper.   
 
För att lyckas i tjänsten som It-specialist bör du ha följande kompetens:  
  • Erfarenhet av metodisk felsökning och felavhjälpning av server, nätverk, datorer och kringutrustning. 
  • Goda kunskaper inom Linux OS t.ex. Red Hat, CentOS, Ubuntu 
  • Grundläggande kunskaper inom Windows Server 
  • Meriterande: 
  • Erfarenhet inom programmering t.ex. python, ansible och perl  
  • Erfarenhet av databaser t.ex. postgres, mongodb och mysql 
  • ITIL certifiering 
  • Behärskar både svenska och engelska.  
  • B-körkort. 
 
Vill du bli en del av landslaget?  
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kalpana Begum, Funktionschef Operations, via  alternativt telefonnummer 031 – 744 51 16. Tjänsten är en tillsvidareanställning, placering på vårt kontor i Mölndal. Tillträde så snart som möjligt efter överenskommelse. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.   
 
Bakgrundskontroll kommer att ske vid anställning. 
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.   
 
Varmt välkommen med din ansökan!  
 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2400 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.  

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | IT | Heltidsjobb (förstajobb)