Inaktiv platsannons

Ambassadör Linköpings universitet

Om tjänsten

 Nu söker vi dig som vill vara Ateas förlängda arm ute på ditt Universitet. Som ambassadör arbetar du i par med en annan ambassadör och tillsammans kommer ni att genomföra löpande employer branding aktiviteter under året med stöd av din kontaktperson på Atea. Under din Ambassadörstid kommer du att skapa goda kontakter inom Atea vilket öppnar dörrar för framtida ex-jobb och förhoppningsvis blir du efter studierna en medarbetare på Atea. Om du är sistaårsstudent kommer du även få ett försprång i rekryteringsprocessen till vårt eftertraktade traineeprogram. Som Ambassadör kommer du känna att du är en del av oss genom att få möjlighet att på våra landslagsläger, introduktionsdagar och andra lokala aktiviteter. Ambassadörskapet en unik chans att få en inblick i svenska landslaget inom informationsteknologi.  
  
För att lyckas som Ambassadör behöver du:   
• Erfarenhet av studentengagemang inom föreningar och sektioner   
• Ha ett stort driv och engagemang 
• Ha ett brett kontaktnät inom studentvärlden   
  
Vårt erbjudande till dig   
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.   
  
Ansökan   
Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu knappen! Sista ansökningsdatum är den 28:e april. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Hanna Carlborg via hanna.carlborg@atea.se. 
  
Välkommen till Atea!   
  
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Linköping | IT | Heltidsjobb (förstajobb)