Inaktiv platsannons

Projektledare Uppsala - Ansök utan CV

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Kontoret i Uppsala växer och vi söker dig som vill jobba som projektledare med fokus på it-infrastruktur.
Att arbeta på Atea Uppsala ger dig möjlighet att jobba med våra många och spännande kunder. Kontoret är personligt med många erfarna medarbetare som har roligt tillsammans. Då vi alltid vill mer utmanar vi hela tiden våra kunder och varandra för att utvecklas. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it. Vi kallar oss stolt för landslaget i it.  
 
”Som projektledare på Atea har jag förmånen att arbeta tillsammans med branschens troligen mest engagerade kollegor som brinner för sitt arbete och tar eget ansvar för sina uppgifter. Det känns inspirerande att vi och många av våra kunder är inne i en förändringsprocess där mer och mer av verksamhetsutveckling är beroende av it-lösningar och drivs i projekt eller projektliknande form.” Per Sellgren, Senior projektledare Atea  
 
Din roll i laget  
Våra kunder genomgår en digital förändringsresa där du som projektledare kommer ha en nyckelroll. Som projektledare kommer du att få möjligt att arbeta både i Atea-ledda leveransprojekt och som konsult ute hos våra kunder. Områden som vi verkar inom är bland annat klienthantering, datacenter, kommunikation och samverkan. Projekten som bedrivs håller varierande komplexitet och omfattar såväl it som verksamhet. Det kan exempelvis vara utrullningsprojekt, migreringsprojekt eller införandeprojekt.  
 
En del av rollen som projektledare på Atea kommer vara att utveckla våra kunder tillsammans med trevliga kollegor.  
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som projektledare är:  
• Ansvara för att genomföra projekt enligt vår eller kundens projektmodell  
• Leda, planera, och följa upp projektarbetet samt säkerställa en kvalitativ överlämning av projektet till dess mottagare  
• Säljstöd och anbudsarbete kring projektuppdrag  
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande:  
Du är strukturerad och kvalitetsmedveten i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Samtidigt är du en naturlig ledare och du har en förmåga att få både medarbetare och kund att röra sig mot ett gemensamt mål och att vara kravställare.  
Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För att lyckas i tjänsten som projektledare bör du ha följande kompetens:  
• Minst tre års erfarenhet av att driva it-relaterade projekt, gärna inom infrastruktur
• Goda kunskaper av att arbeta enligt en projektmodell som PPS, PRINCE2 eller motsvarande  
• Ett affärsmässigt synsätt som du kan tillämpa i dina uppdrag  
• Kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska  
 
Meriterande är om du har erfarenhet av:  
• Universitets- eller högskoleutbildning med inriktning mot it  
• Att arbeta som konsult och/eller hantera kundrelationer  
 

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uppsala | IT | Heltidsjobb (förstajobb)