Inaktiv platsannons

Talent Acquisition Specialist till Bonnier News i Stockholm

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en kollega som vill jobba som Talent Acquisition Specialist med fokus på rekrytering. Du brinner för att skapa en bra kandidatupplevelse hela vägen från search till signering och är resultatorienterad, driven och bra på att bygga relationer. Du trivs i en föränderlig och snabb miljö och lockas av att jobba med våra starka varumärken på Sveriges ledande mediehus. Här finns många möjligheter att ur ett Talent-perspektiv vara med att påverka vår fortsatta digitala transformation. Som Talent Acquisition Specialist kommer du vara en viktig del i att vi lyckas med denna resa.

Om rollen

Du blir en del av vårt Talent- & Development team som idag består av 5 personer, och som är en del av HR-organisationen där vi totalt är ca 20 kollegor. Din roll innebär att driva effektiv rekrytering för utvalda områden inom Bonnier News, med fokus på tjänster som är “hybrider” mellan tech och sales/marknad.

Kortfattat innebär tjänsten att du:

  • Arbetar med rekryteringsprocessens alla steg: Uppstart och framtagande av kravprofil, skriva och publicera annonser, searcha aktivt, göra urval, hålla i telefonintervjuer, intervjuer, ta referenser och avrunda processen.
  • Är ett affärsstöd och rådgivare till våra ledare i organisationen för frågor inom området rekrytering & talent.
  • Vara delaktig i att arrangera och representera Bonnier News vid events, interna och externa.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej