Inaktiv platsannons

Digital kommunikatör i Stockholm

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Platsannons Digital kommunikatör

Som digital kommunikatör hos oss arbetar du med att maximera engagemanget i våra sociala kanaler och säkra konsumtion av vårt rörliga innehåll på digitala plattformar. Du är en del av en arbetsgrupp som tillsammans bidrar till ett programs framgång.

Vi söker dig som har erfarenhet av videoredigering och klippning, hanterar Facebook Business Manager med enkelhet, kan instagramma i sömnen och tycker att statistik är kärnan som alla bra beslut kretsar kring. Du har erfarenhet av sociala medier som arbetsredskap och vana av att arbeta datadrivet med en stark analytisk förmåga. Du är van att följa upp data för att utvärdera och förbättra ditt arbete.

Du är strategisk, ansvarstagande och har egna idéer kring hur vi ska utveckla arbetet i en digital vardag med snabba vändningar och nya utmaningar bakom varje hörn. Är det något du inte kan, så har du inställningen att du kan lära dig. Vi vill vara bäst på sociala medier i Sverige och du är en självklar del i arbetet som tar oss dit.

Vi har väldigt roligt på jobbet och förväntar oss att du bidrar med entusiasm, nyfikenhet och mod att utveckla teamet och bidra till den digitala transformationen ut i organisationen.

För att lyckas i rollen så har du erfarenhet av arbete med rörlig bild, av rollen som webbredaktör, digital kommunikatör eller sociala medier-kommunikatör samt är genuint intresserad av sociala medier och konsumtion av rörlig bild i digitala kanaler. Du har relevant utbildning och erfarenhet av sociala medier som arbetsverktyg. Du är en god kommunikatör och kan driva igenom idéer och projekt. Och så älskar du TV och populärkultur.

Vi förväntar oss att du

  • Har eftergymnasial utbildning inom media eller kommunikation
  • Har arbetslivserfarenhet från en digital redaktion, byrå eller liknande där du arbetat med digital kommunikation eller sociala medier
  • Tidigare har varit i en beställarroll
  • Erfarenhet av projektledning
  • Erfarenhet av att arbeta med rörlig bild i sociala medier med kunskaper inom Adobe Premiere Pro
  • Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • Har god vana av att producera innehåll till sociala medier med fokus på rörlig bild
  • Har god vana av att skriva copy för sociala medier

Meriterande är:
Om du är internetnörd och har goda kunskaper inom Adobe Premiere Pro, After effects, Adobe Photoshop, Facebook Business Manager, Facebook Analytics och Google Analytics, erfarenhet av att skriva SEO-anpassade texter.

Vi samlar Sverige och sätter användarna i centrum för allt vi gör. TV4 och C Mores övergripande mål är att skapa Sveriges bästa tv-upplevelser. Det gör vi genom att lyssna och dela, våga välja, satsa helhjärtat och hålla tempo som ett vinnande lag, tillsammans!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning, på Unionens avtalsområde. Arbete på kvällar och helger kan förekomma. Tillträde enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt.
För frågor om tjänsten kontakta Josef Mann, josef.mann@tv4.se För fackliga frågor kontakta unionen@tv4.se

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej