Inaktiv platsannons

Driftchef Region Mellan (Uppsala)

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

Till ett av Nordens största FM-kontrakt söker vi nu en Driftchef till vårt team i Uppsala för ISS Affärsområde Vattenfall! Vi söker dig som är serviceinriktad, driven och engagerad. Tjänsten kommer vara primärt förlagd till Vattenfalls lokaler i Uppsala men med behov för regelbundna besök främst till kontor i närområdet men också till andra kontor i regionen.

 

Om tjänsten

Som driftchef har du ekonomiskt ansvar samt kund- och personalansvar för ditt driftområde. Du ansvarar även för koordination, planering och uppföljning av drift inom ditt område i regionen. Det betyder att du kommer vara spindeln i nätet i kommunikation och uppföljning med de olika kundorganisationerna och de interna driftorganisationerna samt ISS kundtjänst.

 

För oss på ISS är ledarskap viktigt. Genom ditt goda ledarskap förväntas du skapa förutsättningar för dina medarbetare att kunna utvecklas och prestera. Som driftchef ansvarar du självklart för att verksamheten leds mot uppsatta mål i nära samarbete med kunder, medarbetare och närmaste chef. Du ansvarar även för att verksamheten är optimalt dimensionerad och bemannad.

 

Vi ser att du bland annat kommer att:

  • Hålla ihop tjänsteleveransen från ISS och andra underleverantörer och se till att alla delar håller avtalad kvalité
  • Vara en aktiv del i husmöten, driva arbetsmiljöfrågor, mindre projekt, vara ambassadör för och ge stöd gällande det partnerskap vi har med kunden
  • Följa upp leveranskvalitet och föreslå förändringar för att anpassa leveransen till aktuella behov
  • Hantera den ekonomiska uppföljningen för ditt område

Att arbetet bedrivs i överensstämmelse med lagar och avtal samt ISS policys och värderingar är en självklarhet för dig i rollen som driftchef.

 

Din profil

Som person känner du troligtvis igen dig på följande personliga kompetenser: 

 

Du har ett genuint intresse för service och har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem. Det är meriterande om du har en utvecklad ledarförmåga som kännetecknas av kommunikation, stabilitet, resultatorientering och medarbetarutveckling. Då du kommer jobba med olika system och ärendeuppföljning är det viktigt att du är administrativt lagd och är van att jobba med god struktur och noggrannhet. Att kontinuerligt arbeta med återkoppling, god service och dokumentation i alla riktningar är för dig en självklarhet. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Det är lika viktigt att du knyter an bra till kund och interna stakeholders i person som det är en nyckel för att du skall lyckas att du inte skräms av att bygga relationer och skapa värdefull service på avstånd med telefon och email som dina verktyg.

 

Krav för tjänsten

  • Ha minst gymnasiekompetens - vi ser även gärna att du har 1-2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller är nyexaminerad med en kandidatexamen från högskoleutbildning inom relevant område
  • Budgeteringsvana
  • Erfarenhet av personalansvar
  • Erfarenhet från att jobba med service i toppklass
  • Tala och skriva obehindrat på svenska samt god nivå på engelska
  • Vara bekväm med att arbeta med Office-paketet
  • Du måste ha körkort för att kunna ta dig till vissa av kundens kontor
  • Det är meriterande om du har branscherfarenhet från Facility Management eller inom Hospitality

 

Vi erbjuder

Hos oss på ISS har vi, och framförallt kanske vi som jobbar på kontraktet med Vattenfall, aldrig tråkigt. Du kommer att jobba på ett bolag där vi känner passion för service och där vi stimuleras av förändringar och nya utmaningar. Du kommer få en spännande och meningsfull position i Sveriges största tjänsteföretag där det finns stora möjligheter till utveckling lokalt, nationellt och internationellt. Tillsammans har vi en möjlighet att forma Facility Management-branschen och skapa service i världsklass!

För frågor gällande din ansökan kontakta rekryterande chef Sofia Thörnkvist på mail Sofia.Thornkvist@se.issworld.com eller ring 0734360045.

Vi rekryterar löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej