Inaktiv platsannons

Platschef Forsmark Kärnkraftverk i Uppsala

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

ISS vision är att vara ”The worlds greatest service organisation”. Det är en ambitiös målsättning satt av en målmedveten organisation. På ISS sätter vi service i första rummet och vi vet att det är våra beteenden som gör att vi blir framgångsrika.

 

Om rollen
Till ISS verksamhet vid Forsmarks Kärnkraftverk söker vi nu en Platschef som genom ett engagerat och operativt ledarskap driver den dagliga verksamheten på plats. ISS Facility Services och Vattenfall har ett samarbete sedan 2006. I januari 2019 går kontraktet in i ännu en utvecklingsfas som inte endast innebär volymförstärkning utan även formar ett helt nytt kommersiellt partnerskap av så kallad vested-modell. Samarbetet, som bär namnet VICo – Vattenfall ISS Collaboration, vilar på gemensamt etablerade strategiska mål med tillhörande delmål som sätter fokus på nytta, bidrag och skapat värde inom ett antal kritiska områden snarare än på en enskild uppgift eller tjänst. Det nya kontraktet har en löptid om sju år.

ISS verksamhet vid Forsmark omfattar en bred Facility Services leverans med tjänster som sträcker sig från lokalvård och restaurangdrift till avancerade tekniska- och nukleära tjänster. Säkerhets- och kvalitetsmedvetandet är högt i organisationen givet de krav som verksamhet vid kärnkraftverk kräver. Arbetsplatsen är därtill klassat som skyddsobjekt vilket ställer ytterligare krav på den personal som är aktiv vid anläggningen.

ISS organisation vid Forsmark utgörs av ca 120 medarbetare som arbetar i den dagliga servicedriften. Vid reaktorrevisioner ökar antalet anställda med ca 80 personer. Rollen är ett kvalificerat ledaruppdrag där Platschefen leder, motiverar och engagerar genom direkt ledarskap och genom tre underställda driftchefer.

Som Platschef har du din egen ledningsgrupp på Forsmark och du ingår i verksamhetsområde Kärnkrafts ledningsgrupp. ISS centrala staber inom HR, Ekonomi, IT och övriga administration finns tillgängliga som stöd.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort i Forsmark. Det förväntas att Platschef dagligen är på plats i verksamheten.

Vem vi söker

På ISS söker vi individer före titlar. Vi trivs bäst med personer som älskar service, tänker affärsmässigt med både hjärta och hjärna och ser till att ha kul när vi jobbar. Om du känner igen dig i detta finns en god chans att vi kommer att trivas ihop!

Rollen kräver gedigen ledarerfarenhet med förmåga att verka både i direktledarskap som chef och som ledare över andra chefer. Ditt ledarskap beskrivs som operativt närvarande och engagerat med god förmåga att peka ut riktning på ett sätt som entusiasmerar och laddar organisationen med energi. Du har god kommersiell förmåga och är van vid resultatansvar som omfattar både intäkter och kostnader. Du har god erfarenhet av att bygga och utveckla kundrelationer, gärna inom området komplexa tjänsteleveranser. Yrkesmässig erfarenhet från kraftindustri och/eller outsourcingverksamhet är meriterande men inget krav. Utbildning inom teknik och/eller ekonomi på högskolenivå är meriterande. Du har god IT-mognad och behärskar väl de vanligast förekommande verktygen inom MS Office.

Som person är du trygg, affärsmässig och professionell. Du har god förmåga att verka i större organisationer med många kontaktytor och intressenter. Du trivs i rollen som ledare och inspiratör.

Du arbetar systematiskt och låter din erfarenhet och kompetens, i kombination med ditt goda omdöme, styra dig i dina beslut.

Att nå visionen – The world’s greatest Service organisation, kräver ständig utveckling och förändring till det bättre. Det är därför viktigt att du själv har känslan, nyfikenheten och drivkraften att se förändring som något positivt. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en plats i teamet som skapar The world’s greatest service organisation. Vid ISS känner vi genuin stolthet och passion för det arbete vi gör och ser till att ha roligt längs vägen.

I rollen som Platschef kommer du att verka i en framskjuten position inom ett av nordens största outsourcingkontrakt. Därtill blir du en del av den globala organisation som ISS är med de karriärmöjligheter det medför. Personlig professionell utveckling står högt på vår agenda – så vill du, vill vi!

Ansök
I den här rekryteringen samarbetar vi med Constatera Search & Interim AB. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Peter Palmqvist, 070 570 82 82 . Ansök snarast, urval och intervjuer sker löpande. Jobbet går att söka så länge annonsen ligger kvar på nätet.

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej