Inaktiv platsannons

Extrapersonal till sommaren 2019 Kundservicemedarbetare i Uppsala

Hos oss får du anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.

Om tjänsten

Vi söker nu 2 st drivna och serviceinriktade Kundservicemedarbetare till MediaMarkt Uppsala.

Arbetsbeskrivning
I rollen som Kundservicemedarbetare arbetar du i vår kassalinje, informationsdisk och servicedisk. Du agerar som MediaMarkt´s ansikte utåt och ser till att de kunder som lämnar varuhuset alltid gör det med en positiv bild av oss som bolag. Det dagliga arbetet i kassan och informationen innebär att du tar emot kunder och hjälper dem vidare, registrerar försäljning av varor och hanterar försäljning av tillbehör och tjänster. I vår servicedisk arbetar du med att ta emot serviceärenden och varubyten samt är behjälplig vid felsökning av produkter. Du registrerar och följer upp serviceärenden i vårt datasystem och för daglig kontakt med leverantörer och servicepartners gällande våra serviceärenden.

Tjänsterna är på deltid och semestervikariat under sommaren 2019.
 
Vem är du?
För att lyckas i rollen tror vi att du är utpräglat vänlig och är serviceinriktad, noggrann och snabb. Vi tror att du är van vid att arbeta i högt tempo under stressiga förhållanden och är inställd på att även arbeta kvällar, helger och röda dagar. Du har en vilja och förmåga att ta ansvar, ett lugnt och avslappnat sätt att bemöta människor samt är pålitlig och förtroendeingivande. Har du erfarenhet från ovan nämnda uppgifter är detta starkt meriterande men vi söker även dig som vill lära dig den del av arbetet du eventuellt ej tidigare har erfarenhet från. Som person har du ett intresse för hemelektronikprodukter och om du har god datavana/kunskap är det meriterande.

Vad kan Media Markt erbjuda dig?
Som Kundservicemedarbetare hos oss får du en varierande roll med stor möjlighet till utveckling. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi som bolag har givetvis kollektivavtal. Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Ansökan
Ansöker gör du genom att klicka på "ansök nu" nedan. För frågor eller funderingar vänligen kontakta Susanne Bussell, bussell@mediamarkt.se. Vi kan komma att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen. 
Vi genomför intervjuer löpande, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 
Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2019-04-28.
 
Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad den

24-06-2019

Extra information

Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uppsala | Uppsala län | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis