Inaktiv platsannons

Mjukvaruutvecklare SW/HW i Arboga

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Din blivande avdelning är, specialicerade på att ge support och underhålla markbaserade radarsystem så som spaningsradar och väderradar. Arbetet sker i en nära dialog och samarbete med kunderna. Avdelnigen består idag av 40 tal medarbetare i Arboga och Helsingborg med en stor blandning av kompetens.

Din framtida utmaning

Du kommer att ingå i ett team av SW och HW utvecklare på vårt kontor i Arboga/Helsingborg. Här kommer du att bidra med att utveckla och förvalta test- och sensorsystem. Du kommer att hjälpa våra kunder med integrationslösningar av olika program, test- och analysplattformar.

För rätt person finns stora möjligheter till vidareutveckling. Som utvecklare kanske du vill ta ett större ansvar gällande system eller delsystem.

Vi tror att med rätt person kommer vi att kunna erbjuda en utvecklingsresa i teknikens framkant.

Den du är idag

Vi söker dig som har en teknisk (data eller elektronik) utbildning, exempelvis högskoleingenjör eller lämplig utbildning. Du har någon form av erfarenhet av systemutveckling, intergration eller testutveckling meriterande med HW kunskaper. Du behärskar engelska och svenska i både tal o skrift. Som person är du positiv, utåtriktad och drivande. Du bör också ha lätt att skapa goda kontakter mellan människor. 

Du brinner för att lära dig ny teknik, ta till dig domänkunskap och delar gärna med dig av dina kunskaper till medarbetare.

Resor både inrikes och utrikes kan förekomma.

Denna tjänst kräver att du godkänns I en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Urval och intervjuer sker löpande så dröj inte med att skicka in din ansökan!

Publicerad den

24-06-2019

Extra information

Ort
Arboga
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Arboga | Örebro län | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis