Inaktiv platsannons

Flygtekniker till underhållsverksamhet i Nyköping

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Support Solutions är en avdelning inom affärsenheten Aviation Services. Vår verksamhet präglas av flera helhetsåtaganden gentemot våra kunder inom flyg och helikopterbranschen runt om i Sverige och internationellt. I Nyköping/Östersund finns vår sektion Civil Fixed & Rotor Wing som arbetar med underhåll och modifieringar av civila och militära flygplan och helikoptrar.

Vi söker nu ytterligare en flygtekniker till vår verksamhet.

Din framtida utmaning

Vi arbetar i huvudsak med flygplanstyperna, Dash-8 Q300, Learjet-35, Mitsubishi MU-2B och vi söker certifierade flygtekniker med erfarenhet av arbete i Part-145 underhållsverkstad. Arbetet bedrivs på dagtid men viss beredskap förekommer. I sektionen finns också andra verksamheter på andra orter med bl.a. helikopterunderhåll och där stöttning från Nyköping kan förekomma.

Arbetet består av både Base och Line Maintenance samt modifieringsarbete med olika typer av special mission installationer.

Den du är idag

Vi tror att du är en duktig flygtekniker med giltigt EASA Part-66 B1 cert, (B2 är meriterande) som gillar utmaningar och som vill utvecklas i en stimulerande och spännande miljö. Är du utbildad på flygplanstyperna, Dash-8 Q300, Learjet-35, Mitsubishi MU-2B och/eller Beech B90/200/250 så är även det meriterande, likaså om du har erfarenhet/cert på någon helikoptertyp


Du är van att ta stort ansvar, är initiativrik, har gott ordningssinne samt jobbar med lätthet i olika verksamhets/underhållssystem. Du är en engagerad lagspelare som arbetar bra i grupp och som är lösningsorienterad. Resor kan förekomma i tjänsten och det är ett krav att ha B-körkort. Vi ser gärna att du kan svenska och engelska flytande i tal och skrift.


Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.


Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.


Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Nyköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Nyköping | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb)