Inaktiv platsannons

Är du vår nästa Verkstadschef? i Nyköping

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Support Solutions är en avdelning inom affärsenheten Aviation Services. Vår verksamhet präglas av flera helhetsåtaganden gentemot våra kunder inom flyg och helikopterbranschen runt om i Sverige och internationellt. I Nyköping finns vår sektion Civil Fixed & Rotor Wing som arbetar med underhåll och modifieringar av civila och militära flygplan och helikoptrar.

Vi söker en Verkstadschef som vill utvecklas tillsammans med oss!

Din framtida utmaning

Som verkstadschef ansvarar du för vår Part-145 flygverkstad som består av flygtekniker, flygmekaniker och planerare. Förutom att leda personalen kommer du även att få möjlighet att utveckla verksamheten, och ta hem nya projekt. Du kommer sitta i sektionens ledningsgrupp och vara delaktig i sektionens mål- och resultatuppföljning.

Som chef hos oss har du även ett ekonomiskt ansvar för verksamheten som innebär arbete med budget och kalkylering. Vår flygverkstad berörs av flera arbetsmiljökrav vilket innebär att du kommer ansvara för att arbetsmiljöarbetet sker enligt lagkrav och våra processer. Arbetet innehåller daglig kontakt med kunder, både svenska och internationella.

Den du är idag

Vi ser att du har gedigen erfarenhet av flygunderhåll enligt Part-145. Som ledare arbetar du med ett stort driv och engagemang, du är beslutsam och tydlig med fokus på att tillvarata och utveckla medarbetarnas förmågor och potential för att på så sätt utveckla hela verksamheten.

Du sprider positiv energi i din omgivning och kan engagera och motivera medarbetarna mot uppsatta mål. Som person är du också bra på att samarbeta, kommunicera samt är uthållig. Du har goda kunskaper om Part 145 & Part M regelverken. Vi ser helst att du har tidigare ledarskapserfarenheter. Du har god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift.
 
Meriterande är också erfarenhet av projektledning, offertarbete, marknadsföring eller försäljning.
 
Känner du igen dig i beskrivningen? Då kan du vara rätt person för oss.

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Nyköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Nyköping | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb)