Inaktiv platsannons

Mättekniker - Västerås

Om tjänsten


Är du erfaren inom mätteknik och söker nya spännande projekt?

På Väg och Anläggning bedrivs olika projekt inom anläggning. Region Mellansverige består av fem distrikt: Östergötland, Bergslagen, Sörmland, och Uppsala/Gävleborg, samt ett Bergdistrikt. Regionen beräknas omsätta ca 1 miljard kr 2018 och har ca. 280 medarbetare (120YA/160Tjm).

Till distrikt Bergslagen söker vi nu en mättekniker till vår växande verksamhet i Västerås.

Du söker nya utmaningar i spännande projekt

Vi söker dig som vill jobba med mätteknik på våra spännande anläggningsprojekt. Rollen innebär att du stöttar produktionen ute i projekt och jobbar nära våra produktionschefer. Som mättekniker arbetar du självständigt eller med kollegor i flera projekt parallellt, vilket innebär:

• Inmätning av befintliga förhållanden
• Utsättning för utförande av arbetet, samt granskning av ritningar och övriga bygghandlingar
• Volymberäkning och mängdreglering
• Ansvara för underhåll av mät- och datautrustning
• Arbeta med maskinstyrning, GPS och traditionell utsättning

Du är noggrann och kvalitetsmedveten

Du som söker har relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Att du har erfarenhet och är självgående inom mätteknik är av stor vikt. Du arbetar noggrant, strukturerat och kvalitetsmedvetet. Eftersom du kommer att vara delaktig i flera projekt samtidigt är det viktigt att du noggrant planerar ditt arbete, samt är ansvarstagande och flexibel i din yrkesroll. Vidare har du god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt.

Resor förekommer då du i din roll kommer att stötta flera projekt, och körkort är därför också ett krav.

Är du vår nästa medarbetare?

Skicka in din ansökan idag eller senast 2019-04-12 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta distriktschef Petter Hedin på 010-448 76 31, HR-partner Sanna Gränsmark 010-448 09 40, Mätchef Niklas Björklund 010-44 81 913. 
Välkommen med din ansökan!

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!Publicerad den

24-06-2019

Extra information

Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis