Inaktiv platsannons

Projektingenjör IME - Gävle/Dalarna

Om tjänsten



Skanska IME (Industri, Miljö, Energi) utför byggprojekt hos industrikunder – främst i norra Sverige, från Norduppland och norrut. IME har sitt ursprung från tung industri och uppdragen är således främst industriella inom pappers- och massaindustri, gruvindustri kraftvärmeverk m.m. samt även en del komplicerade stål- och betongarbeten utanför traditionell industri.


Vi driver framgångsrika byggprojekt

Det är mycket som behöver fungera för att ett byggprojekt skall bli framgångsrikt. Logistiken ska fungera och inköpen utföras med ett öga på både pris och kvalitet. Hur ligger projektet till med avseende på ekonomi och tidplan? Det är några av frågorna som du kommer att jobba med.

Du är en nyckelperson i projektet

I projektet ser du till att allt flyter på tillsammans med Produktionschefen och den övriga projektledningen. Ditt expertområde är planering, inköp, logistik och löpande ekonomiuppföljning. Våra projekt är stora och ofta tekniskt utmanande och det krävs starkt samarbete och engagemang av hela projektteamet för ett lyckat slutresultat.
Resor förekommer i tjänsten. Placeringsort på något av våra kontor i Gävle, Borlänge eller Ludvika.

Är du engagerad i miljö- och hållbarhetsfrågor?

Då kommer du att känna dig extra hemma hos oss på Skanska. Vi arbetar aktivt med miljöcertifieringar och social hållbarhet kring våra byggen. Som projektingenjör hos oss får du aktivt medverka till att Skanska håller sitt löfte: att bygga ett bättre samhälle. Vad vi gör och hur vi gör det hjälper oss att skapa en hållbar framtid för våra medarbetare, kunder och samhällen.

Du är byggnadsingenjör eller har praktisk erfarenhet av bygg/anläggning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Då vi strävar efter jämställdhet så ser gärna kvinnliga sökande.

Ansökan
Ansökan skickas via vår hemsida med CV och personligt brev, senaste dag att ansöka är 2019-04-11. Vid frågor om tjänsten kontakta tf Distriktschef Magnus Säterberg tel: 010- 44 91 065

Välkommen till Skanska!

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!


Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Gävle | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)