Inaktiv platsannons

Hälsa och säkerhetschef Väg och anläggning – Stockholm

Om tjänsten



Skanska är ett av världens största byggföretag med starka värderingar, en ledande roll inom hållbarhet, starka framtidsvisioner och en hög etisk nivå i allt vi gör. Vi vill dessutom att våra medarbetare ska ha en hållbar balans mellan arbete och fritid.


Vill du ansvara för hälsa- och säkerhetsarbetet inom region Väg och Anläggning Stockholm?

Skanska Väg och Anläggning bedriver olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Då vår nuvarande Hälsa och Säkerhetschef nu gått vidare mot nya utmaningar söker vi dig som vill leda arbetet mot trygga och hälsosamma arbetsplatser i Stockholm.

I rollen som Hälsa och Säkerhetschef Region består arbetet huvudsakligen av att:
• Tillsammans med regionledningen leda ett effektivt och systematiskt arbete inom hälsa och säkerhet
• Stödja regionen vid organisering av dess hälsa och säkerhetsresurser samt ha funktionsansvar för dessa
• Stödja regionen i tillämpning och följsamhet av vårt ledningssystem samt implementering av nya och uppdaterade arbetssätt
• Stödja verksamheten med experthjälp
• Bidra i utvecklingsprojekt och gemensamma arbetssätt inom hälsa och säkerhet
• Stödja vid utredningar enligt särskilt mandat
Du kommer bland annat att delta i:
• Regionens ledningsgrupp
• Sammankallande och beredande för regionens hälsa och säkerhetsråd
• Arbetsmiljöråd
• Delta i anbudsarbete utifrån hälsa och säkerhet

Du vill vara med och realisera våra Mål och Visioner om att vara en förebild inom hälsa och säkerhet?

Du har relevant akademisk examen inom arbetsmiljö och hälsa, eller motsvarande kunskaper, samt minst 5 - 10 års erfarenhet från arbete kopplat till säkerhet och arbetsmiljö. Du får gärna ha erfarenhet från byggbranschen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att systematiskt arbeta med att förhindra olyckor och förebygga skador genom att identifiera och utreda risker. Som person är du mål- och resultatdriven. Du är handlingskraftig och har förmågan att kommunicera på ett motiverande vis. Resor förekommer i tjänsten, främst inom Stockholmsområdet.

Ansök redan idag

eller senast 2019-04-05 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Linder Regionchef: 010-448 04 96 eller Fredrik Rönning, HR Partner: 010-448 41 73.

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!


Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)