Inaktiv platsannons

Sommarvikariat- medarbetare till fakturaservice i Stockholm

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

Vill du vara med och skapa dryckesupplevelser i världsklass i sommar?

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.

Till Spendrups huvudkontor, i södra Stockholm, söker vi en administratör till avdelningen Fakturaservice. Fakturaservice tillhör avdelningen Kundservice & Dryckesteknik, Fakturaservice består av fyra personer.

Som person är du serviceinriktad och har lätt att lära, det är enkelt för dig att ta till dig och delge information. Du trivs lika bra med att arbeta självständigt som att arbeta i team.

Dina främsta arbetsuppgifter

  • Support av fakturaärenden via telefon och e-post mot Spendrups kunder
  • Orderläggning via e-postorders från Spendrups kunder

Kvalifikationer och personliga egenskaper

  • Genomförd gymnasial utbildning
  • Vi ser gärna att du har påbörjat en eftergymnasial utbildning mot ekonomi
  • För att lyckas i rollen bör du ha god datorvana, goda kunskaper i Microsoft Office är viktigt, främst i Excel och Outlook
  • Matematik och siffror bör vara något som du har lätt för
  • Det är viktigt att du hanterar både svenska och engelska väl i både tal och skrift

Personliga egenskaper vi värdesätter är stresstålighet, noggrannhet och har förmåga att planera, prioritera samt organisera upp arbetet för att genomföra det på ett för verksamheten effektivt sätt. Är du en självgående och ansvarstagande medarbetare som kan ta egna initiativ, kommer du att trivas bra i vår grupp.

Spendrups som företag präglas av frihet, rak kommunikation och högt i tak, vilket gör att man har stora möjligheter att utvecklas hos oss!

Arbetsplatsen är belägen på Spendrups huvudkontor i Vårby och arbetstiden är förlagd 08:00-17:00.

Din ansökan
Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand och återkommer med besked senast strax efter ansökningstiden gått ut.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kan omfattas av en bakgrundskontroll. 

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet. 

Sista ansökningsdag: 18 april
Tillträdesdag: Efter överenskommelse
Varaktighet/arbetstid: Sommarjobb/heltid

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej