Inaktiv platsannons

Kundrådgivare Företag i Eslöv

Om tjänsten

Om jobbet

Du kommer att ansvara för att lyhört och med omtanke möta alla privat- och företagskunders spontana behov av service samt våra produkter och tjänster. Du och din kollega i samma yrkesroll hanterar primärt företagskrediter såväl som företagarens privata krediter samt ansvarar för högriskkunder inom segmentet. Ni kommer även att ha fokus på digitalisering och införsäljning av bankens samtliga kanaler.

Tjänsten innebär också att du bland annat

  • har en hög servicegrad i syfte att ge samtliga kunden en god upplevelse av banken
  • kunna hitta och genomföra affärer utifrån kundens behov
  • kan läsa av kundens totala behov och slussa när ytterligare kompetens behövs
  • är aktiv på lokal marknad, exempelvis husvisningar och andra aktiviteter

Du är en positiv, öppen, förändringsbenägen och ansvarstagande person som tycker om att ha roligt när du arbetar. Du har stark drivkraft och agerar utifrån bankens värderingar samt bidrar till att nå bankens uppsatta mål. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och hur du med dessa kompletterar gruppen. För att lyckas i rollen måste du motiveras av kundmötena och sträva efter att hitta effektiva lösningar för kunden.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Tjänsten kräver SwedSec Rådgivarlicens, SwedSec Bolånelicens samt dokumenterad erfarenhet av försäkringsdistribution.
Meriterande är ekonomiutbildning eller motsvarande. Du har hög kompetens i finansiell rådgivning, främst till mindre företagskunder med basbehov. Alternativt att du idag arbetar självständigt med hela privataffären och vill utvecklas inom företagsaffären.

Varför jobba med mig/oss

I Eslöv är vi ett team på 25 medarbetare och vi arbetar med hela affären, från kundtjänst till komplexa företags- och privataffärer. Vårt kontor utmärker sig genom att vi är ett härligt gäng som jobbar bra tillsammans och nära vår lokala marknad.
Som medarbetare på Sparbanken Skåne är du med och bidrar till att utveckla samhället, förverkliga drömmar och hjälpa människor att växa. Genom att låta delar av vinsten gå till lokala projekt inom idrott, kultur, utbildning och näringsliv bidrar vi till att skapa framtidstro där du bor. Detta gör oss stolta!

Ansök medett personligt brev samt CV genom att gå in på vår hemsida . Motivera i din ansökan varför du söker och vad du kan bidra med. Urval sker löpande.

Kontaktinformation
Eva-Lotta Fagerberg, Kontorschef Eslöv, telefon 0413 – 295 59
Joacim Hansson, Finansförbundet, telefon 0413 – 295 31

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Eslöv
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Eslöv | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)