Inaktiv platsannons

Kundrådgivare Spara/Låna i Eslöv

Om tjänsten

Om jobbet

Med kundens behov i stort i fokus har du som kundrådgivare som främsta uppgift att möta våra privatkunder i Framgångsrika möten (låna, spara, trygga och försäkra). Rollen innebär även att du i Kundtjänst, tillsammans med dina kollegor, möter kontorets privat- och företagskunders spontana behov av service, produkter och tjänster.

Tjänsten innebär också att du bland annat

  • har en hög servicegrad i syfte att ge kunden en god upplevelse av banken
  • självständigt hanterar kundens totala behov i privataffären
  • har stort fokus på digitalisering och införsäljning av bankens samtliga kanaler
  • kan läsa av kundens totala behov och slussa när högre kompetens behövs
  • är aktiv på lokal marknad på t ex husvisningar, företagsnätverk, lokala event

Du är en positiv och initiativrik person som ser till helheten och prioriterar utifrån övergripande strategier. Du lägger din energi på att uppnå önskade resultat och motiveras av kundmötena där strävan är att kunna ge den bästa och kundanpassade servicen. Du har stark drivkraft och agerar utifrån bankens värderingar, vilket bidrar till att vi tillsammans når kontorets uppsatta mål. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och hur du med dessa kan komplettera vårt team.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Tjänsten kräver Swedsecs rådgivar- och bolånelicenser samt dokumenterad erfarenhet av försäkringsförmedling. Meriterande är ekonomiutbildning eller motsvarande. Du har hög kompetens i finansiell rådgivning och arbetar självständigt med privataffären. 

Varför jobba med mig/oss

I Eslöv är vi ett team på 25 medarbetare och vi arbetar med hela affären, från kundtjänst till komplexa företags- och privataffärer. Vårt kontor utmärker sig genom att vi är ett härligt gäng som jobbar bra tillsammans och nära vår lokala marknad. Som medarbetare på Sparbanken Skåne är du med och bidrar till att utveckla samhället, förverkliga drömmar och hjälpa människor att växa. Genom att låta delar av vinsten gå till lokala projekt inom idrott, kultur, utbildning och näringsliv bidrar vi till att skapa framtidstro där du bor. Detta gör oss stolta!

Ansök med ett personligt brev samt CV genom att gå in på vår hemsida Motivera i din ansökan varför du söker och vad du kan bidra med. Urval sker löpande.

 
Kontaktinformation
Eva-Lotta Fagerberg, Kontorschef Eslöv, telefon 0413 – 295 59
Emma Hansson, Finansförbundet, telefon 0413 - 295 68

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Eslöv
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Eslöv | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)