Inaktiv platsannons

Erfaren Kundrådgivare tillväxtorten Knivsta

Om tjänsten

Om jobbet

Knivsta är en av Sveriges snabbast växande kommuner samt en föregångskommun och mötesplats för ett hållbart samhälle. Kommunen växer i rask takt och beräknas ha 25.000 invånare år 2025. Med bra läge och extremt goda kommunikationer finns en ökande intressant privat- och företagsmarknad.

Sveriges vackraste bankkontor ligger intill stationen i Knivsta, ca 8 minuter ifrån Uppsala och Arlanda samt en halvtimme från Stockholm City. Vi har fräscha lokaler för att vara den självklara mötesplatsen för Knivstas bästa kunder. På kontoret är vi – med dig - 7 personer, som hanterar en affärsvolym på ca 4,5 miljarder. Knivsta har välmående företag och en ung välutbildad befolkning, vilket avspeglas i vår kundbas.

Vi driver privat- och företagsaffären i ett nära samarbete, vilket ger oss alla goda utvecklingsmöjligheter. Vi har dagligen samarbete med specialister från PB, Premium, juridik och försäkringsrådgivare. I vår absoluta närhet finns även marknadsledande Fastighetsbyrån (70%).

Som kundrådgivare privat hos oss får du – tillsammans med teamet - utveckla och förädla kontorets kundbas med såväl femstjärnig kundservice, som behov av kvalificerad rådgivning inom låna, spara och trygghet. Du kommer samtidigt att arbeta proaktivt med kunder i våra prioriterade segment och genom det goda samarbetet med Fastighetsbyrån.

Arbetsområden/ansvar:

 • Läsa av och hantera kundens totala behov, eventuellt guida kunden vidare när specialistkompetens behövs
 • Hantera privatärenden självständigt och genomför affärsavslut som inkluderar god kundkännedom
 • Ger finansiell rådgivning till primärt privatkunder inom såväl låna, spara som betala och hanterar även företagskunders grundläggande behov
 • Aktivt bidra till att kunderna känner till, kan och vill använda våra digitala lösningar

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Vi söker dig som vill ta en aktiv position i vår "förstafemma". Du vill med din speluppfattning och laganda bidra till att vi når våra mål att bli den starkaste spelaren i det växande Knivsta. Vi söker dig som tycker om att ge en hög kvalitet i servicen till kunderna, du ser till kundens hela affär och har för ambition att överträffa kundens förväntningar.

Viktigt är att du är en person som är pedagogisk, social och utåtriktad och som skapar förtroende i kundmötet. Du tar egna initiativ, har ett starkt driv och en förutsättning för att lyckas i rollen hos oss är att du är en prestigelös lagspelare som har lätt för att samarbeta med dina kollegor.

Formella krav i rollen är:

 • Swedsec licens
 • Swedsec Bolånelicens
 • Fösäkringsdistributionsrätt Liv
 • Försäkringsdistributionsrätt Sak
 • Kreditbeviljningsrätt

Du kanske tidigare har jobbat med/som
 • Privatrådgivare med bolånekompetens
 • Premiumrådgivare/Sparacoach
 • Företagsrådgivare
 • Kundstöd

Möjliga nästa karriärsteg

Karriärvägarna inom Swedbank är många och intern rörlighet är något som uppmuntras för att bredda kompetens, personlig utveckling och bankens konkurrenskraft.

Varför jobba med mig? – Roger HG

Vill du ha kul på jobbet och få chans att utvecklas i ett erfaret team av både privat- och företagsrådgivare? Då erbjuder jag dig en roll som kundrådgivare med goda utvecklingsmöjligheter på en starkt växande marknad. Vi är ett kontor med stort affärsdriv, högt i tak, nära till skratt och mycket stark laganda.

Jag ger frihet under ansvar och skapar förutsättningar att växa både som individ och som grupp. Jag bryr mig om mina medarbetare och är mån om att få alla att känna sig sedda och trygga i sitt uppdrag. Det är viktigt för mig att du vågar anta nya utmaningar och prova nya idéer. Balans i livet är viktigt och så även din hälsa, vilket vi prioriterar i Knivsta.

Som ledare ser jag vikten av teamets samlade prestation och varje lagspelares del i detta. Gott samarbete mellan kollegor inom företag och privatdelen ser vi som en självklarhet. Det är i det samarbetet vi kan göra enorm skillnad för våra kunder.

Jag är en ödmjuk, urbota tidsoptimist med lång erfarenhet från alla möjliga och omöjliga jobb. Jag har ett tydligt fokus på kundnöjdhet och affärer.

 

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Publicerad den

24-06-2019

Extra information

Ort
Knivsta
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Knivsta | Stockholms län | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis