Inaktiv platsannons

Controller till Underhållsdistrikt Nord i Luleå

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Controller till Underhållsdistrikt Nord. Vi vill ha din ansökan senast den 7 april.

Vill du arbeta som Controller i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Verksamhetsområde Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållsprojekt samt teknisk utveckling. Genom en blandning av traditionella, nya och innovativa metoder skapar vi grunden för både företagens godstransporter och miljoner människors resande, varje dag, året om. Nu behöver vi stärka upp med nya medarbetare och kompetenser eftersom vi står inför många nya utmaningar. Vi vill få ännu bättre koll på vår anläggning, vi vill utveckla vår underhållsplanering och vi kommer att få fler komplexa och intressanta anläggningar att underhålla.

Tjänsten är placerad på Underhållsdistrikt Nord som ansvarar för att hålla väg- och järnvägssystemet tillgängligt med avtalad kvalitet, samordnar och genomför avhjälpande och förebyggande underhåll.

Arbetsuppgifter

Vi söker en Controller som kommer arbeta på avdelningsnivå i nära samarbete med ledning, medarbetare och övriga controllers på avdelningen. Din roll är att både vara styrande och stöttande till verksamheten, ibland på flera nivåer.

Arbetsuppgifter som att planera, följa upp, analysera samt prognostisera verksamheten ingår. Du föreslår eventuella prioriteringar av åtgärder och aktiviteter. Vidare innefattar arbetet analys av underlag, tolka och bryta ner direktiv och anvisningar och medverkar till att genomförandet präglas av enkelhet och får genomslag i verksamheten. Du arbetar även med avdelningens mål, uppdrag och indikatorer, integrerat riskarbete samt tar fram rapporter och presentationer. Du kan vara föredragande till ledningen för avdelningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har en universitets- eller högskoleexamen om minst 180hp (120p) inom ekonomi, eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • har flera års erfarenhet av controllerarbete i större organisationer
  • har mycket goda kunskaper i Excel och övriga Officepaketet

Det är meriterande om du

  • har erfarenhet av att arbeta i Agresso

Som person ska du vara noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Du ska ha förmågan att självständigt planera ditt arbete samtidigt som du har ett flexibelt förhållningssätt och har lätt att samarbeta med olika typer av människor. Tjänsten kräver att du är analytisk lagd och känner dig bekväm i att analysera siffror samtidigt som du har förmågan att vara kommunikativ och anpassa ditt budskap till olika typer av åhörare.

Övrig information

Intervjuer är planerade till mitten på april.

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-04-07

Publicerad den

24-06-2019

Extra information

Ort
Luleå
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis