Inaktiv platsannons

Lärare Eldriftledning i Ängelholm

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Lärare Eldriftledning. Vi vill ha din ansökan senast den 28 mars.

Vill du arbeta som Lärare i Eldriftledning i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Trafikverksskolan är Trafikverkets utbildningsenhet. Vi levererar all utbildning till Trafikverket och är den största utbildaren inom väg- och järnvägsutbildningar i Sverige. Vi har också utbildningar på gymnasie-, YT- och högskolenivå. Skolan drivs som en resultatenhet och årligen utbildar vi tusentals personer. Trafikverksskolan är en attraktiv arbetsplats som erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och en god arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av undervisning inom området för eldriftledning av Trafikverkets elkraftsanläggningar för elektrifierad tågtrafik. En stor del av undervisning sker i Trafikverksskolans eldriftssimulator där rollen som eldriftingenjör kan tränas i en mycket realistisk miljö. I jobbet ingår också arbete med elevdokumentation, framtagning ar scenario för rollspel och som lärare deltar du också i utveckling av nya kurser. Du kommer att få en pedagogisk grundutbildning och en god inskolning i rollen som lärare.

Tjänsten är placerad i Ängelholm.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har elkraftteknisk utbildning på ingenjörsnivå, alternativt har du annan utbildning tillsammans med erfarenhet som vi sammantaget bedömer som likvärdig
  • har erfarenhet och kunskap inom områdena elkraftanläggningar och eldistribution
  • uppfyller Transportstyrelsens hälsokrav för säkerhetstjänst inom järnväg
  • har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
  • har goda kunskaper om och färdighet i Windows Officepaketet

Det är meriterande om du

  • har erfarenhet av arbete i järnvägsbranschen
  • har goda kunskaper i engelska

Vi söker dig som trivs med frihet under ansvar och drivs av utmaningar, lösa problem och av att nå uppsatta mål. Du är serviceorienterad och tycker om att arbeta både på egen hand och i nära samarbete med kollegor.

Övrig information

Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställning är placerad i säkerhetsklass. Det innebär att registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.

Hälsoundersökning kommer att ingå som en del i rekryteringsprocessen då arbetet ställer krav på att du uppfyller Transportstyrelsens hälsokrav för säkerhetstjänst inom järnväg.

 

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-03-28

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Ängelholm
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej